Нида Хуршид- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Nida Khurshid е американска актриса от пакистанско-американо-ирландски произход. Тя стана известна през 2022 г., след като изигра ролята на Латика Десаи в телевизионния сериал The Winchesters. Amsel, Eisenstadt & Frazier, Youth and Young Adults (CA) и Candu Management я представят като актьор (CA). Преди това тя беше свързана с агенцията за модели Page Parkes. Дефилирала е по подиумите на Жорж Чакра, Дейвид Пек и Моник Лулие.

Бързи факти

Пълно истинско име Nida Khurshid
Възраст (към 2022 г.) 29 години
Псевдоним Нида
Популярни като Актьор в Америка
Професия Актьорство и моделиране
Дата на раждане 29 ноември 1993 г.
Място на раждане Пакистан
Сегашен адрес Тексас
образование Завършвам
университет Американски университет
обучение Етюд на сцената - Джонатан Стенли
Изследване на Шекспир - Harvard EDX Online
Improv-Дарен Ланинг
Студено четене/Майснер-Андрю Магарян
Проучване с множество/единични камери - Lesly Kahn & Company
Филмово изследване - Джеремая Коми
Училище Местно училище в Тексас
Нетна стойност ,5 милиона USD (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност / каста Пакистанско-американски-ирландски/мюсюлмански
Религия ислям
Зодия Стрелец
Езици хинди, английски, урду
агенция Amsel, Eisenstadt & Frazier, младежи и млади възрастни (Калифорния)
Канду Мениджмънт
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг
В лири: 120 Lbs.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'9

Възраст и ранен живот на Нида Кхуршид

Nida Khurshid е родена на 29 ноември 1993 г. Родена е в Пакистан. Нида каза в интервюто си, че е била само на три години, когато се е преместила в Източен Бърнард, Тексас с майка си. Започва да учи балетен танц на петгодишна възраст, докато живее в Тексас. По пътя тя започва да участва в училищни театрални постановки. Учи балет 13 години. Тя открива, че иска да бъде модел и актриса, докато учи танци. Нида започва да кандидатства в агенции за модели, след като завършва гимназия в родния си град.

Нида Хуршид продължи обучение в много области в допълнение към заетостта като модел. Имала е професионално обучение по сценично изследване, изследване на Шекспир, изследване на Фил и други дисциплини.Височина и тегло на Нида Хуршид

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Нида Хуршид е висока 5 фута 9 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.

Нида Хуршид Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Нида Хуршид? Нека ви информираме за нейната нетна стойност в допълнение към актьорската й работа. Нида Хуршид е виждана да носи луксозни дрехи, да носи луксозен багаж и да води луксозен начин на живот. Тя натрупа всичките си пари в резултат на актьорското си майсторство. Нида има отлична нетна стойност от ,5 милиона USD към 2022 г.

кариера

Нида Хуршид започва да работи като модел в телевизионни реклами, докато е в тийнейджърските си години. Впоследствие й беше даден шанс да се появи в музикални видеоклипове. Нида се появи в музикалния видеоклип Krewella & Diskord: Beggars през 2016 г. Тя направи своя телевизионен дебют през 2016 г. със запомнящо се изпълнение в шоуто Pitch.

Нида работи като актриса в три продукции през същата година. Работейки в много телевизионни сериали, Нида участва в телевизионния филм „Коледни резервации“ през 2019 г. Ролята й на Бри в Showcase на талантите на Disney Television Discovers остава популярна сред децата през 2021 г. А сега, през 2022 г., тя гради име за себе си като Латика Десаи в хитовото телевизионно шоу The Winchesters.

Нида Хуршид Гадже и запознанства

С кого се среща Нида Хуршид? Нида Хуршид не е била снимана с нито един прекрасен човек, когото да идентифицираме като неин любовник през последните няколко години, откакто изгря като актриса. 29-годишната Нида Хуршид винаги се е опитвала да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Тя също така не обича да бъде замесвана в слухове за връзка, включващи нейни колеги. Вярваме, че вече е напълно необвързана.

Популярни Публикации