Кой е Камерън Далас? Wiki, възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Камерън Александър Далас , известен още като Камерън Далас, е талантлив американски актьор. Далас е известен като видна интернет сензация заради очарователния си външен вид и индивидуалност, освен че е много популярен актьор. Далас има професионална репутация с изключителна кариера в областта на създаването на видеоклипове за популярни социални медийни платформи като Vines и YouTube.

Бързи факти

Празнувано име: Камерън Далас
Истинско име/пълно име: Камерън Александър Далас
Пол: Мъжки
Възраст: 28 години
Рождена дата: 8 септември 1994 г
Родно място: Whittier, Калифорния, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,75 м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
деца: не
Професия: актьор
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Камерън Далас

Камерън Далас е роден на 8 септември 1994 г. в град Сан Бернардино, Калифорния, от майка Джина Далас, която я отглежда сама. В момента 23-годишната знаменитост има и четиригодишна сестра на име Сиера Далас, която има голяма база от фенове в платформата за социални мрежи.

Ранният и личен живот на Далас е до голяма степен неизвестен, защото той винаги е избирал да го пази в тайна. Той обаче е посещавал гимназия в Лос Анджелис, според докладите. Преди това Далас беше открит за времето си в училище и изрази недоволството си от решението си да остане. След като напусна колежа като първокурсник, той реши да прекрати обучението си. Камерън Далас е напълно доволен да не участва в проучвания и не е проявил интерес към това през последните години.Камерън Далас Възраст, височина, тегло

Камерън Далас е роден на 8 септември 1994 г. и към 2022 г. е на 28 години. Висок е 1,75 м и тежи 70 кг.

  Камерън Далас

Камерън Далас

кариера

на Камерън Далас кариерата започва през 2012 г., когато той печели няколко последователи, като публикува забавни видеоклипове, на които се шегува с приятелите и дори семейството си. В рамките на две години, през 2014 г., Далас натрупа приблизително 8,1 милиона последователи във Vine, 11,3 милиона последователи в Twitter и 21 милиона последователи в Instagram. След това той посочи 11-ия най-следван акаунт в Twitter. Същата година Брайън Робинс, главен изпълнителен директор на Awesomeness TV, предлага на Далас първия си филм, Expelled, който излиза в края на 2014 г.

Камерън Далас беше видян в два известни епизода от трилър сериала на NBC American Odyssey година по-късно през 2015 г. Друг успех дойде по-късно през годината, когато се появи в The Outfield, заедно с Каролайн Съншайн и Наш Гриър, и беше пуснат през ноември същата година година. Далас трябваше да се появи в Neighbours 2: Sorority Rising през 2015 г., но според съобщенията сцените му бяха изрязани.

Камерън Далас разкри друга страна от себе си, като издаде първия си сингъл албум She Bad. След успеха си, той е избран за ролята в известната песен на Даниел Скай All I Want Is You.

Далас показа и най-доброто си представяне в риалити сериала на Netflix Chasing Cameron, който излезе в края на годината.

Постижения и награди на Камерън Далас

Камерън Далас беше носител на наградата Teen Choice през 2014, 2015 и 2016 г. Популярността и представянето на Далас наскоро бяха признати с 43-те награди People's Choice.

Нетното състояние на Камерън Далас през 2022 г

Камерън Далас е една от най-популярните интернет сензации днес. Според докладите той е направил първия си милион, преди да навърши 20 години. Актьорът с ръст 5'9 инча печели сърцата с лозите си от 2012 г. и също така е участвал в различни филми, което води до приблизителната нетна стойност на Далас от 5 милиона долара към октомври 2022 г. .

Камерън Далас е известен със слабата си физика и чаровна външност, което го прави по-популярен сред фенките. Освен това той получи похвали за представянето си. В момента Далас живее в апартамент под наем в Лос Анджелис с най-добрия си приятел Арън Карпентър.

Приятелка на Камерън Далас, запознанства

Камерън Далас никога не е бил особено открит относно личния си живот. Интернет сензацията призна, че е имала връзка с Жасмин, докато е била в гимназията. Въпреки факта, че той винаги е заявявал, че е необвързан, феновете му направиха много предположения. Твърди се също, че Далас е споделил изрични романтични снимки с Чейс Картър, Рейчъл Бентли и София Ричи, което подхранва слуховете.

Популярни Публикации