Родителите на Клои Франсис Кокбърн са известни журналисти и филмови продуценти

Клои Франсис Кокбърн е най-известна като сестра на носителката на Оскар актриса и режисьор Оливия Уайлд, добре известна с ролята си в медицинската драма House. Клои има диплома по журналистика от Юридическия факултет на Харвард и работи като адвокат по граждански права. Преди да се присъедини към Open Philanthropy като служител по програма за наказателно правосъдие, тя е работила в Vera Institute и кантората за граждански права Neufeld, Scheck и Brustin. Освен това тя има бакалавърска степен по класика и визуално изкуство от Харвардския университет.

Бързи факти

Пълно име Клои Франсис Кокбърн
Първо име Клои
Презиме Франсис
Фамилия Кокбърн
Дата на раждане 3 април 1979 г
Възраст 42 години
Професия Сестра на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Ню Йорк
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Андрю Кокбърн
Баща професия журналист
Име на майката Лесли Корхил Редлих
Професия майка журналист
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Овен
Семейно положение Женен
Съпруг Марк Шеф
Без деца две
Братя и сестри Оливия Уайлд и Чарли Филип Кокбърн
образование Харвардски университет

Брачен живот

Клои е щастливо омъжена за Марк Шеф и живее в Бруклин. Двойката има две прекрасни деца в резултат на техния любящ брак. Те имат страст към изкуството и са уникални и вдъхновяващи другари един за друг.

Нейният съпруг е модерен художник, носител на множество награди.

Марк, нейният съпруг, е модерен художник, носител на множество награди, известен със своите необикновени живи портрети от смола. От 2016 г. той започва да рисува портрети със смола, използвайки слоеве смола, за да вдъхне живот на картината. Неговата работа стана по-известна година по-късно, когато получи награда и изложба в Ню Йорк, и той работи всеки ден, за да разработи изобретателни методи за справяне със смолата. Завършва с отличие Художествената академия със специалност илюстрация. Преди да се присъедини към Art Resin, той е бил креативен директор на стартираща компания за тениски, щатен художник в Electronic Arts, арт директор на фирма за облекло за видеоигри и илюстратор на свободна практика за настолни игри и игри с карти.Родителите й са известни журналисти и филмови продуценти.

Родителите на Клои, Андрю Кокбърн и Лесли Корхил Редлих са известни журналисти. Баща й е публикувал много статии и книги за националната сигурност. Освен това е продуцирал няколко документални филма. Майка й, от друга страна, е американски разследващ журналист и режисьор, носител на Еми. Тя се кандидатира за Сената на Съединените щати през 2018 г., представлявайки 5-ти конгресен окръг на Вирджиния, но беше победена от опонента Денвър Лий Ригълман III. Родителите й са съпродуценти на документалния филм American Casino за финансовата криза от 2007-2008 г. и са съавтори на много книги.

  Клои Франсис Кокбърн

Chloe Frances Cockburn (Източник: Google)

Тя има двама братя и сестри

Клои е най-голямото дете в семейството. Двамата й братя и сестри, Оливия Уайлд и Чарли Филип Кокбърн, са пет и четиринадесет години по-млади от нея. Те са израснали във Вашингтон, окръг Колумбия. Оливия, нейната 19-годишна сестра, се омъжи за италианския режисьор и музикант Тао Русполи. Сватбата от 2003 г. завършва с развод през 2011 г. Тя започва да се среща с актьора от Saturday Night Live Джейсън Судейкис и се омъжва за него в началото на 2013 г. Двойката има две деца: момче на име Отис и дъщеря на име Дейзи. Двойката обаче обяви развода си през ноември 2020 г.

  Клои Франсис Кокбърн

Chloe Frances Cockburn (Източник: Google)

Клои е от семейство от висшата класа.

Патриша Еванджелин Ан беше внучка на британския колониален администратор Хенри Артър Блейк и британския политик Джордж Арбътнот. Тя и братята й са внуци на комунистическия писател и журналист Клод Кокбърн. Чичовците им Александър Кокбърн и Патрик Кокбърн също са журналисти.

Нетната стойност на Chloe Frances Cockburn през 2022 г

Нетното състояние на Клои Франсис Кокбърн е около 2 милиона долара към 2022 г. Оливия е натрупала огромен опит като желана актриса и режисьор. Работила е в различни филми и музикални клипове. Нейният пълнометражен филм Booksmart (2019) получи похвали от критиката като режисьор, което й донесе награда Independent Spirit за най-добър дебютен игрален филм.

Популярни Публикации