Жаклин Рей Wiki: Къде е бившата съпруга на Том Селек тези дни?

Жаклин Рей , американски модел, е прекарала целия си живот в светлината на прожекторите. Тя стана известна в резултат на работата си като актриса в Холивуд и брака й с американския актьор и филмов продуцент Том Селек.

Нейната знаменитост обаче избледня, тъй като тя започна да живее много личен живот. Научете за живота на Жаклин Рей, включително нейната възраст, бракове, сватба, нетна стойност и др.

Бързи факти

Пълно име Жаклин Мери Рей
Дата на раждане 17 юли 1952 г
Възраст 68 години
Височина/колко висок?
5 фута 7 инча
Професия Американска актриса и модел
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 5 милиона долара

Wiki-биография на Жаклин Рей, филмография

Рей (рождено име: Жаклин Мери Рей) е родена на 26 януари 1945 г. в известния град Бърбанк, Калифорния. Смята се, че е започнала кариерата си на модел в началото на 60-те години. Въпреки това, тя стана известна в резултат на актьорските си подвизи, особено през 80-те години. Жаклин Рей

Жаклин Рей

Роденият в Калифорния дебютира в киното във филма от 1967 г. In Like Flint. През 1980 и 1981 г. тя се появява във филми като The Killings at Outpost Zeta и Beyond The Universe. Нейното представяне във филмите я изстреля до върха на класациите.

Жаклин се появява в телевизионното шоу Unfabulous от 2006 г. и неговото продължение, Unfabulous: The Best Trip Ever, десетилетия по-късно (2007 г.). Оттогава тя е извън актьорския бизнес.

Жаклин беше женена три пъти.

Справедливо е да се каже, че личният живот на актрисата-ветеран имаше много възходи и падения. Жени се три пъти. Шепърд е името на първия й съпруг. Кевин Шепърд, синът на двойката, е роден (роден през 1996 г.). Нещата между тях обаче не потръгнаха и те се разведоха.

Жаклин се жени за актьора и продуцент Том Селек на 15 май 1971 г. Той осиновява нейния син Кевин и му дава фамилното име на семейството си. Кевин Селек последва стъпките на втория си баща и стана актьор.

За съжаление, бракът на Рей със Селек завършва с развод през август 1982 г., след 11 години брак. Тогава Рей се жени за трети път. Бракът й с Кларънс Бари Уитмър се състоя през март 1992 г.

Актрисата е на 76 години, но подробностите от живота й след третия й брак се пазят в тайна. Известно е само, че тя е баба на шест от децата на Кевин.

Популярни Публикации