Кой е Жак О’Нийл от Love Island UK?

Жак О’Нийл ще се присъедини към Love Island UK 2022 като друг състезател, внасяйки смях и положителни емоции в програмата за запознанства на ITV. От предаването разкриха, че той е най-новият участник, търсещ любовта. Този път той ще се изправи срещу миналото си в опит да си върне бившата Джема Оуенс.

Популярният риалити сериал, който стартира по ITV 2 в понеделник, 6 юни 2022 г. в 21:00 ч., видя 11 жители на острова да влязат във вилата и да останат с надеждата да намерят любовта на живота си. Първоначално състезателите ще бъдат съпоставени с различни жители на острова, за да им помогнат да намерят романтика, и всеки, който остане необвързан след сдвояването, ще бъде отхвърлен от програмата.

Жак О’Нийл ще бъде в програмата, за да се събере отново с бившата си приятелка.

23-годишният състезател е професионален играч на ръгби от Камбрия. Той излизаше с дъщерята на бившия нападател на Ливърпул Майкъл Оуенс, Джема Оуенс, която сега е състезател на Love Island UK 2022. Зрителите чуха Джема да споменава в тийзъра на предишния епизод:О, не, това е бившето ми гадже!

Жак и Джема се разведоха миналата година, въпреки че явно са се разделили в добри отношения. Последният разкри на колегата си състезател Лиъм Луелин (който напусна острова миналата седмица), че бившият му приятел и нейният баща, асът на Англия, са близки и свързани поради сходната си любов към спорта. Според източник бившата двойка все още имала недовършени работи и имала емоции един към друг, което може да им затрудни да останат заедно във вилата и просто да бъдат приятели.

  Жак О’Нийл

Източникът продължи, като каза:

Разделят се, защото и двамата са заети с работата си. Джема често отсъстваше за състезания по обездка, докато Жак беше съсредоточен върху кариерата си по ръгби. Но между тях няма зла воля. Просто не беше подходящият момент.

На въпрос в телевизионната мрежа за това защо е неженен и защо е на Love Island UK, Жак отговори:

Разделих се с бившия си и започнах да се срещам с друг. Фокусирах се толкова силно върху моята ръгби кариера, докато не се контузих. Вярвам, че трябва да е точният човек в точния момент. Но онзи ден тъкмо казах на майка ми, че искам дъщеря. И сега съм готов да се установя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Love Island (@loveisland)

Кариера на Жак О’Нийл

Жак започва кариерата си с Askam ARLFC, преди да се присъедини към програмата на Castleford Tigers. Кандидатът също е играл под наем и с двойна регистрация за Leigh Centurions и Halifax в Betfred Championship. Castleford Tigers излязоха с изявление в социалните медии и в прессъобщение малко преди участникът от Love Island UK да обяви своя дебют в шоуто:

Castleford Tigers може да обяви, че клубът е решил да освободи Жак О’Нийл от договора му, за да може той да проучи други възможности.

  Жак О’Нийл

Феновете ще видят Жак да влиза във вилата, за голямо учудване на Джема, която беше взета от Давиде Санклименти от Лука Биш по време на повторната среща в петък. Ръгбистът обаче каза на зрителите, че няма да позволи на състезанието да му попречи да постигне мечтите си. Кандидатът на Love Island UK каза, че не се дразни да стъпва по пръстите на някого и че ще направи каквото си поиска. Според Жак:

Вярвам, че съм пазач. Не вярваме ли всички, че сме привлекателни? Аз съм надежден, внимателен и учтив. Ще се грижа за някой, който ми е скъп, доколкото мога.

Жак също спомена, че се надява да стане родител след няколко години. Той каза:

Щях да имам дете след две-три години. Предполагам, че бих бил чудесен и с децата; биха били сладки, нали?

Love Island UK ще бъде заснет във вила Майорка в Испания, като кандидатите нямат контакт с външния свят. Те ще използват времето си, за да намерят подходящия партньор, с възможност за отстраняване, ако останат необвързани след предизвикателствата за повторно свързване. Победилата двойка ще получи голямата награда от £50 000.

Популярни Публикации