Коя е Яна Орлова от Cosmic Love?

Космическа любов , най-новата програма за запознанства на Amazon, чиято премиера беше на 12 август, получи много положителни отзиви от зрителите. В допълнение към четирите астрологични компонента, 16 допълнителни надежди копнеят за любов. Една от претендентките е Яна Орлова, 29-годишна украинка, която е по зодия Водолей и танцьорка.

Освен това, предстоящият концерт ще включва писателите Ophira и Tali Edut (a.k.a. The AstroTwins) и енигматичната Astro Chamber (озвучена от Cree Summer). Те ще използват астрологията, за да помогнат на кандидатите да открият любовта на живота си. Сериалът има много драма и открития, които поддържат интереса на публиката.

Според официалния синопсис на Amazon Prime:В този единствен по рода си социален експеримент четирима души използват астрологично съвпадение, за да намерят своя идеален партньор. Всеки човек символизира един от четирите астрологични елемента (Въздух, Огън, Вода и Земя).

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Яна Орлова (@champagneyaniii)

По-нататък се казва:

Тяхното любовно пътуване се провежда в Astro Chamber, убежище, управлявано от магически водач. Те се социализират, сватосват се, излизат на срещи и накрая правят най-важния избор в живота си... Ще се оженят ли за половинката си само въз основа на тяхната астрология?

Яна Орлова от Cosmic Love е завършила мода.

Яна Орлова, танцьорка, е завършила Fashion Institute of Technology със степен Associate of Science по управление на модния мърчандайзинг. Тя получава бакалавърска степен по реклама и маркетингови комуникации, след като завършва обучението си през 2013 г. След това Орлова прекарва една година като главна сервитьорка в хотел Public. След това се премества в The Hoxton в Уилямсбърг и работи на същата работа.

 Yana Orlova

Тя се присъедини към Make Belief през 2019 г. като помощник генерален мениджър. През годините певицата Cosmic Love придобива ценен опит в индустрията на хотелиерството, което й позволява да премине в петзвезден хотел Zero Bond. Работила е като старши мениджър храни и напитки в хотела в продължение на девет месеца. Тя също е назначена като мениджър на нощен живот в хотел The Jane.

Въпреки дългогодишния си опит в хотелиерството, Яна Орлова сега работи като бална и латино танцьорка в Backstage в Ню Йорк. Тя също е модел за същата агенция и е публикувала за своите инициативи в социалните мрежи.

Въпреки това Яна обяви участието си в Cosmic Love в профила си в Instagram. Тя заяви:

АХЕМ! РАЗЛИВАНЕ НА НАЙ-ВКУСНИЯТ ЧАЙ!!!! Само в @primevideo можете да видите мен и още 19 ЗАШЕМЕТЯВАЩИ сингли се опитваме да намерим своя партньор с помощта на астрологията! Това беше най-невероятното пътуване и нямам търпение да го изпия с вас на 12 август! Освен това, когато астрологът Тали Едут изследва зодиакалната природа на Яна в програмата, тя я определя по следния начин:

Яна е класическа въздушна зодия Водолей, тъй като тя е отлична в събирането на хората заедно в собствения си сдържан стил, казва авторът.

 Yana Orlova

Тя продължи да казва:

Тя също имаше солидността на луна в Козирог, тъй като всеки ден се скиташе сама и разговаряше с рибите в езерото. Тя е толкова странна и очарователна!

Всички епизоди на Cosmic Love са налични в Amazon Prime.

Популярни Публикации