Елинор Томлинсън и Уил Оуен се ожениха в имението Юридж в Котсуолдс

Елинор Томлинсън току-що женен ръгбист Уил Оуен. Сватбата се състоя в имението Юридж в Котсуолдс. Булката беше облечена в класическа рокля на Pronovias и обувки на Christian Louboutin. Томлинсън озаглави няколко снимки от сватбения си ден в Instagram:

Когато мис се омъжи за г-н, аз те обожавам. Това беше най-хубавият уикенд в живота ни. Благодаря много на цялото ни семейство и приятели.

Томлинсън твърди, че годеникът на брат й Рос, Алекс, е организирал сватбата и че сайтът е вдъхновил сватбената й рокля. Тя заяви:Местоположението и детайлите са много важни при избора на подходящо облекло. Знаех, че искам да се оженя в имението Юридж в Чипенхам, тъй като това е едно от най-зашеметяващите места, които някога съм виждал. Успях да си представя роклята в настройките, след като видях пътеката, местоположението и многото места, където щяха да се разиграят аспекти от нашия голям ден.

Всичко за съпруга на Елинор Томлинсън

Уил Оуен е местен ръгбист, който играе за Ковънтри Ръгби. Преди това той е играл за Leicester Tigers, Doncaster Knights и Nottingham Rugby Club. Оуен няма страница в Уикипедия и в момента няма достъп до конкретна информация за личния му живот. Той стана известен с брака си с Елинор Томлинсън.

 Елинор Томлинсън

Хронология на една връзка

Когато Томлинсън публикува изображение в Instagram с Оуен през февруари 2021 г., тя тихо разкри новия си спътник на последователите си. Според източник те са се срещали от няколко месеца и са избрали да останат заедно през цялата епидемия. Впоследствие Елинор подхрани слуховете за годеж през ноември 2021 г., когато беше видяна да носи диамантен пръстен на пръста си пред супермаркет в Лондон. Преди това беше омъжена за Хари Ричардсън, но двойката се разведе през 2018 г.

Биография на Елинор Томлинсън

Елинор Томлинсън прави своя филмов дебют в романтичната мистерия от 2006 г. „Илюзионистът“. След това тя се появява в юношеската романтична комедия Angus, Thongs, and Perfect Snogging през 2008 г., както и в световната продукция на Hepzibah – Sie holt dich am Schlaf (2009). Тя също играе Ева в Приключенията на Сара Джейн, научно-фантастичен сериал.

 Елинор Томлинсън

Освен това Томлинсън се появява в „Алиса в страната на чудесата“, „Сибирско образование“ и „Джак, убиецът на великани“. 30-годишният е участвал в редица телевизионни предавания, включително Поаро, Бялата кралица, Смъртта идва в Пембърли, Полдарк и Войната на световете. В криминалния трилър комедиен сериал на BBC One The Outlaws тя играе лейди Габи.

Популярни Публикации