Коя е Джейн Краковски? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Джейн Краковски е певица и актриса от САЩ. Тя получи четири номинации за Primetime Emmy за изключителна поддържаща актриса в комедиен сериал.

Илейн Васал за Али Макбийл и Жаклин Уайт в комедийния сериал на Netflix Unbreakable Kimmy Schmidt вероятно са други забележителни телевизионни роли.

Бързи факти

Възраст: 53 години 7 месеца
Рождена дата: 11 октомври 1968 г
Хороскоп (слънчево): Паунд
Пълно име: Джейн Краковски
Родно място: Парсипани-Трой Хилс, Ню Джърси, САЩ
Нетна стойност: 14 милиона долара
Заплата: N/A
Височина / Колко висок: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Етническа принадлежност: Смесен (полско-френско-канадско-шотландски)
националност: американски
Професия: актриса
Бащино име: Ед Крайковски
Майчино име: Барбара Крайковски
образование: Университет Рутгерс
Тегло: 55 кг
Цвят на косата: червен
Цвят на очите: Син
Размер на талията: 27 инча
Размер на сутиена: 34 инча
Размер на ханша: 35 инча
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син

Джейн Краковски Wiki

Джейн Краковски е роден на 11 октомври 1968 г. в Парсипани-Трой Хилс, Ню Джърси, и е на 50 години. Баща й е инженер-химик, а майка й е Барбара Крайковски (театрален инструктор). Семейството й има история в развлекателната индустрия и тя винаги е обичала театъра и танците. Името на по-големия й брат е неизвестно.Джейн е със смесен етнос (полско-френско-канадско-шотландско). Везни е нейният астрологичен знак. Тя посещава Професионалното детско училище в Ню Йорк и продължава в университета Рутгерс.

Височина и тегло на Джейн Краковски

Джейн Краковски е висока 5 фута 4 инча и тежи 55 килограма. Нейните мерки са 34-27-35 инча. Джейн има червена коса и сини очи. Размерът на обувките й също е 8 (САЩ), както и размерът на роклята й (САЩ).

  Джейн Краковски

Джейн Краковски

кариера

Джейн е много талантлива художничка, която се справя отлично в различни среди. Тя също има първата си актьорска роля, докато е още в тийнейджърските си години. Тя също се появява в 'National Lampoon's Vacation' през 1983 г., играейки свръхсексуална братовчедка. По-късно тя имаше дневни телевизионни изяви. Тя също се появява в телевизионното шоу „Търсене на утрешния ден“ от 1984 до 1986 г.

Тя започва да се концентрира върху театъра в края на 80-те и началото на 90-те години. На сцената в Ню Йорк тя имаше известен успех. Първата й роля на Бродуей почти сигурно е в „Starlight Express“ на Андрю Лойд Уебър. През 1996 г. тя партнира на Бродуей в „Once Upon a Mattress“ със Сара Джесика Паркър.

Тя също играе офис асистент в телевизионното шоу „Али Макбийл“ от 1997 до 2002 г. Тя също се появява във филми като „Фатално привличане“, „Марси X“, „Танцувай с мен“ и „Мама на шестнадесет“. Тя също се появява в телевизионни филми като „A Christmas Carol: The Musical“ на NBC през 2004 г.

Въпреки успеха си във филмите и телевизията, тя никога не е губила страстта си към пеенето. През 2010 г. тя издава и дебютния си солов албум. Тя също така продължи да издава солови албуми, като „The Laziest Gal in Town“ през 2010 г. и „She Loves Me“, запис на възрожденски актьорски състав на Бродуей, през 2016 г.
Тя също продължава да се фокусира върху телевизията, театъра и филмите до 2016 г. с няколко хита зад гърба си, включително Xanadu (театър), Pixels (филм) и Unbreakable Kimmy Schmidt (телевизия). Краковски е давала гласа си на различни герои както в телевизията, така и в киното.

Джейн Краковски Нетна стойност

Приходите и заплатата й не са известни. Към октомври 2022 г. нетната й стойност е около 14 милиона долара.

Джейн Краковски Съпруг, брак

Джейн Краковски е бивша съпруга. Джулиан Овендън, английски актьор и певец, беше неин предишен приятел. През 2007 г. тя започва да се среща с Марк Сингър, 20-годишен старши английски режисьор на документален филм. През 2008 г. тя се среща с Адам Гютел. През януари 2009 г. тя беше видяна със сценариста, драматург и продуцент Арън Соркин в гимназията в Бевърли Хилс, където двамата присъстваха, за да видят дъщерята на Арън да играе баскетбол.

Освен това тя започва да се среща с британския дизайнер на мъжко облекло Робърт Годли и се сгодява за него по време на Коледа през 2009 г., когато той предлага брак на Джейн. Бракът обаче не продължи дълго и те се разведоха през 2013 г. Бенет Робърт Годли, първото дете на двойката, живее в Ню Йорк.

Популярни Публикации