Наталия Калио- Wiki, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Наталия Калио е известен финландски романист, поет, обучител по човешки права, мотивационен оратор, лидер, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Хелзинки, Суоми, Финландия. Тази талантлива жена е добре известна в нацията с прекрасните си есета и поезия. Наталия е автор на свободна практика от септември 2019 г., според нейната страница в LinkedIn. Тя също е член на борда на директорите на IGLYO.

Бързи факти

Истинско име Наталия Калио.
Професия Автор, поет, обучител по човешки права, активист, мотивационен говорител, лидер, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 26 години.
Рождена дата 16 май 1996 г. (четвъртък).
Родно място Хелзинки, Финландия, Финландия.
Сегашен адрес Хелзинки, Финландия, Финландия.
Зодия Телец.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Калио гимназия.
Младежки отдел на Съвета на Европа.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност финландски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Наталия Калио

Натали е роден във финландския град Хелзинки, Суоми. Тя празнува рожден ден на 16 май всяка година, според страницата й в Instagram. Да ви кажа, тя е родена на 16 май 1996 г. Калио е образована жена. Наталия е на 26 години от рождената си дата (към 2022 г.).

Според нейната страница в LinkedIn тя е завършила гимназията Kallio през 2015 г. с диплома за средно образование по сценични изкуства. След това тя продължи да учи в младежкия отдел на Съвета на Европа. През 2018 г. тя завърши курса си за обучение на фасилитатори в този отдел. След това започва работа като обучител по правата на човека.Височина и тегло на Наталия Калио

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Наталия Калио е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.

  Наталия Калио

Нетната стойност на Наталия Калио

Колко е нетната стойност на Наталия Калио? Наталия изкарва солидно като професионален писател. Освен това тя печели пари чрез писане на свободна практика. Сега тя живее в Хелзинки. Нетното състояние на Наталия се оценява на приблизително 1,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Наталия е публикуван романист и писател. Тя е автор на няколко статии и книги като автор. Тя написа книга, озаглавена Тя се нуждае от по-големи ботуши през 2019 г. Калио е автор на свободна практика от септември 2019 г., според нейната страница в LinkedIn. Тя също така служи като член на борда на директорите на IGLYO. Тя започва работа като обучител по правата на човека за Международното движение Falcon – Интернационал на социалистическото образование през декември 2016 г. Наталия също работи като младежки координатор в Nuoret Kotkat. Тя също е инфлуенсър в социалните медии.

Наталия Калио Гадже и срещи

С кого се среща Наталия Калио? Открихме, че сексуалността на Наталия не е директна, след като прегледахме нейните публикации в социалните медии. Тя се интересува от LGBTQ общността. Наталия използва местоименията Тя / Те, според профила й в Instagram. Наталия има връзка с Алма, финландска певица, според Wikipedia (истинско име: Алма-София Миетинен).

Тя също така сподели няколко свои снимки с Алма в своите акаунти в социалните медии. Според слуховете Алма е признала сексуалната си ориентация през март 2019 г. Наталия също отбелязва Месеца на гордостта. Не само това, но тя публикува и няколко есета по проблемите на LGBTQ. Не успяхме обаче да намерим никаква информация относно предишния й любовен живот.

Популярни Публикации