Съмнър Стро говори за слуховия си роман с Адам Левин

Инстаграм моделът Амбър Роуз казва, че певецът Адам Ливайн, на 43, е искал да кръсти третото си дете на нея, след като са имали любовна връзка. 23-годишната звезда на социалните медии Съмър Стро публикува видео в TikTok в понеделник, 20 септември, в което тя показа моментна снимка на разговор, който твърди, че е имала с вокалиста на Maroon 5. Описанието на видеото гласи:

Чувствам се срам, че някога съм се свързвал с човек, на когото му липсваше както съжаление, така и уважение.

Във видеото тя разказа, че са имали връзка, продължила цяла календарна година. Над 11 милиона души са видели видеото и има над 44 000 коментара. Бехати Принслу, модел на Victoria’s Secret, е съпругата на Адам Ливайн от 2014 г. Досега Бехати е родила три здрави деца за двойката.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от THE BALL OUT (@theballout)

Какво каза Съмнър Стро за нейния слухов роман с Адам Левин

Summer Stroh, модел от Тексас, има над 355 000 последователи в Instagram. В началото на видеото моделът каза:

Като например, имах връзка с човек, който е женен за супермодела на Victoria’s Secret.

Тя продължи, като каза, че се е чувствала експлоатирана от музиканта, тъй като е била млада и невинна по време на романса. Тя обвини лекотата си да бъде повлияна от това, че е била новодошла в Лос Анджелис по това време.

  Съмнър Стро

Съмнър каза, че тя и Адам Ливайн са се срещали в продължение на една година, докато внезапно спряха да говорят един с друг за период от месеци, и тя публикува екранна снимка на тяхната дискусия в Instagram с надпис Липсваш ми. Тя показа директно съобщение от художника на Payphone, което я моли за разрешение да даде нейното име на третото му дете.

По думите й, отбеляза Лято

Целостта ми беше неволно нарушена. Цялото нещо беше измама, за да ме накарат да направя това, което искат.

Неин приятел продаде екранните снимки на таблоид, каза тя, добавяйки, че никога не е искала да се занимава с проблема по такъв публичен начин. Тя продължи обяснението си, като каза:

Като професионален Instagram модел, аз съм добре наясно с последиците от моята работа. Тъй като съм свързан с този разказ, аз съм наясно с обобщенията, които съдържа.

Съмнър отговори на отрицателна забележка с друго видео в TikTok, в което каза:

Общоизвестно е, че той има съпруга от десет години. Семейството му е единственото пострадало тук.

Тя заяви, че се срамува и се срамува от себе си, че се е забъркала с певеца, но каза, че е била нова в Лос Анджелис по това време и според идеята, че бракът на Адам Ливайн с Бехати е приключил.

След това тя каза:

Мислех, че го пазят в тайна, за да предотвратят лоша реклама.

Тя каза, че не е имала причина да подозира нечестна игра, тъй като е говорила с потвърдения акаунт на Адам Ливайн, и също така призна, че не е била жертвата. Тя каза, че съжалява и че Бехати и децата й са истинските жертви на ситуацията. Към момента музикантът и неговият лагер не са коментирали.

  Адам Ливайн

Всичко за Съмнър Стро

Родената в Остин, Тексас Съмър Стро, на 23 години, е видна фигура в света на социалните медии. След като завършва гимназия New Braunfels, тя се записва в UT. Завършила е специалност реклама и маркетинг.

В семейството й има една по-голяма сестра и двама по-малки братя. Baylen Stroh, по-голямата сестра на Summer, също има много последователи в Instagram и управлява успешна компания за бижута. Спонсорствата и партньорствата за одобрение на продукти помогнаха за увеличаване на приблизителната нетна стойност на Summer до 0 000.

Популярни Публикации