Шелби Холидей - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шелби Холидей е журналист, водещ и репортер за American Broadcasting Company. Шелби Холидей е журналист, носител на наградата Пулицър, който в момента е нает от Wall Street Journal.

Бързи факти

Пълно име: Шелби Холидей
Дата на раждане: 11 декември 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: американски журналист
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 30 август 2015 г
Съпруг Джонатан Блек
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата кафяво
Родно място Денвър, Колорадо
Националност американски
Етническа принадлежност Причинно-следствена връзка
образование Университет на Сан Диего
баща Джеф Холидей
Майка Нанси Холидей
Братя и сестри Уили и Брук Холидей
деца 2 дъщеря

Биография на Шелби Холидей

Шелби Холидей е роден в Денвър, Колорадо, САЩ на 11 декември 1985 г. (36 години). Баща й Джеф Холидей и майка й Нанси Холидей я отгледаха. В момента има малко подробности за нейните братя и сестри, но и брат й, и сестра й са били членове на футболния отбор на университета в Сан Диего. Уили Холидей е нейният брат, а Брук Холидей е нейната сестра.

По същия начин, тъй като баща й беше треньор по баскетбол, тя беше изключителна спортистка. Освен това тя е от американска националност и етнически произход на причинно-следствената връзка. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална и тя е Стрелец. Тя е родена и израснала в Денвър, Колорадо, заедно със своите братя и сестри.Освен това тя завършва гимназията Cherry Creek. След като завършва гимназия, тя посещава университета в Сан Диего и получава бакалавърска степен. Там тя получава бакалавърска степен по бизнес администрация. Тя също беше член на баскетболния отбор през това време, като момиче от женски клуб Alpha Phi. Освен това, тя работи като писателка на женски клубове за месечния бюлетин на университетската телевизионна станция USDtv.

  Шелби Холидей възраст

Шелби Холидей

Височина и тегло на Шелби Холидей

Шелби Холидей притежава зашеметяващ външен вид и симпатична личност. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 58 килограма. По същия начин тя има кафява коса и зелени очи. Към момента точните й измервания на тялото не са известни.

кариера

Шелби Холидей е журналист с дългогодишен опит. Освен това тя е работила като водеща и новинарски репортер за различни новинарски канали. Преди да се присъедини към Bloomberg, тя работи като водещ и репортер за Channel One News и отразява международни новинарски събития. Тайфунът Haiyan във Филипините, погребението на Нелсън Мандела в Южна Африка и трибуналите Millilaty в залива Гуантанамо са само някои от последните й новинарски събития. Освен това, тя започва кариерата си като репортер и продуцент в колежанската новинарска мрежа UWIRE. Там тя съобщава за бизнес и политически новини.

Освен това тя е работила и е допринесла за Fox News и Fox Business Network. По същия начин тя си сътрудничи с Fox News за отразяване на президентските избори през 2008 г. Освен това тя е отразявала случая на измама с гласоподаватели в Охайо. По същия начин тя се появява в множество новинарски репортажи и новинарски събития на живо в различни части на Америка.

В момента тя е наета от Wall Street Journal като телевизионен журналист. The Wall Street Journal (The Journal) е базиран в Ню Йорк англоезичен вестник, фокусиран върху бизнеса. Освен това публикува международно издание на китайски и японски. Освен това той е един от най-големите вестници в страната.

Холидей спечели награда Тели и награда Пулицър за сериала си за възхода на Китай. Изключителната й работа оказва значително влияние върху живота й.

Шелби Холидей Нетна стойност

Шелби Холидей е натрупала значителна стойност в хода на своята журналистическа кариера. Освен това, тя се оценява на нетна стойност от около 2 милиона долара към октомври 2022 г. В момента подробности за нейните приходи и разходи се пазят.

  Шелби Холидей нетна стойност

Шелби Холидей

Шелби Холидей Съпруг, брак

Шелби Холидей е женен и има дете. Тя се омъжи за Джонатан Зварт на частна церемония в Bryant Park Grill в Ню Йорк на 30 август 2015 г. Двойката споделя прекрасна дъщеря на име Зоуи Зварт, която се роди през април 2019 г. На 14 март 2021 г. те посрещнаха второто си дете, чието името и подробностите са неизвестни. Семейството е във възторг да бъде заедно и се радва на блажено съществуване.

Популярни Публикации