Doja Cat обяви, че ще се оттегли от музиката малко след турнето на The Weeknd през 2022 г.

Doja Cat , американска рапърка и певица, каза, че ще се оттегли от музиката малко след приключването на турнето на The Weeknd 2022. Певицата Woman се обърна към Twitter, за да се обърне към феновете си, присъстващи на турнето After Hours, заявявайки, че не ги изоставя. Тя обаче спомена, че ще изчезне малко след пътуването. Новината идва само дни след вече изтритото извинение на Doja Cat към нейните последователи за намерението й да напусне музикалната професия.

Решението на Doja Cat да се оттегли от музиката

Doja Cat обяви намерението си да подаде оставка на 29 март. В отговор на туит от радиостанция MIX 105.1 във Флорида, в който се казваше „Може би Doja Cat не се пенсионира“, музикантът отговори „Да, по дяволите, аз съм“.

Doja Cat туитна на последователите си в отговор на запитвания относно присъствието й в турнето на The Weeknd:Няма да оставя тези, които ме виждат на обиколката след работно време. Но това, че няма да си тръгвам, не означава, че задникът ми няма да изчезне скоро след това. Имам още работа. И много от вас предполагат, че само защото публикувам шибана снимка означава, че не съм навън. Картината не е равна на СТЪЛЪТ звук.

  Doja Cat

Тя каза още, че ще прави видеоклипове, ще завърши концертите си и че няма да си тръгва скоро:

След инцидента в Парагвай, при който един от концертите й беше отменен поради буря, Doja Cat написа в Туитър, че напуска музикалната професия и иска да изчезне. Феновете бяха възмутени от ситуацията, което ги накара да критикуват изпълнителя онлайн.

Вече не ми пука за нищо... Отказах се, по дяволите. Нямам търпение да изчезна, по дяволите, и вече нямам нужда да вярваш в мен. Всичко е мъртво за мен, дори музиката, и съм шибан идиот да си помисля, че съм създаден за това. Това е най-лошият кошмар, който съм имал. Моля, спрете да ме следвате.

В Twitter художникът отговаряше на фен. От друга страна, художникът се извини на своите почитатели в поредица от вече изтрити туитове по-малко от 48 часа по-късно:

Благодарение на теб мога да пътувам, да ям отлична кухня, да се срещам с нови хора, да се усмихвам, да създавам изживявания, които никога не съм предполагал, че ще имам, да се смея, да подкрепя семейството и приятелите си, да научавам за света и да връщам на всички… Дължа на хората много неща. Дължа ти много.

Doja Cat продължи:

Дължа много и на себе си. Дължа го на себе си да си дам възможността да бъда отворен и мил с другите. Дължа го на себе си да се откажа от тревогите, които ми пречат да разширя сърцето си. Не отидох в друга нация, за да постигна нещо, което бих могъл да направя навсякъде другаде. В някои отношения това би било безсмислено.

  Doja Cat

Спорът на Doja Cat с последователи в интернет

Освен това Доха наскоро се забърка в онлайн битка с последователите си, когато беше принудена да отмени събитие в Парагвай, Южна Америка. Феновете бяха възмутени, когато тя не призна отменената програма. Те твърдяха, че Доджа не е публикувала нито една статия или туит, така че тя промени името си в Twitter на „Подадох оставка“ и каза, че не може да го направи.

Някои от нейните последователи заявиха, че са чакали пред хотела на Доджа, но тя не е излязла да ги посрещне.

Доджа написа в един от своите туитове:

Заради буря в Парагвай концертът беше отменен. Когато заминах на следващата сутрин, пред мотела нямаше кой да ме чака. Оставете го да потъне.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Doja Cat (@dojacat)

Doja Cat каза, че се е чувствала под натиск в музикалния бизнес.

Продължавайки напред, Doja Cat вече заяви отвращението си от музикалния бизнес. По време на живо в Instagram през ноември, певицата каза, че не е изпитвала радост да прави песни от може би пет години. Тя каза, че смята, че е трябвало да направи твърде много ненужни допълнения.

Тя заяви:

Изпълнение Искам да направя тази глупост, просто защото трябва? Не! Не, не мисля така! Но съм под голям натиск да правя такива глупави неща. Това е нещо, което не искам да правя. Бих искал да съм у дома. Искам да играя на шибаните Искам да играя на шибаните видео игри.

Миналия месец 26-годишната певица спря изпълнението си, за да помогне на обезумял фен. Певицата не започна да изпълнява, докато не се увери, че фенът в агония има помощ, подчертавайки значението на безопасността на публиката. Освен турнето Weeknd, Doja е планирано да свири на 27 предстоящи концерта, включително фестивала Coachella.

Популярни Публикации