Albey Jones-Всичко, което трябва да знаете за AJ Styles (кечист) Син

Алби Джоунс е една от онези суперзвезди, станали известни, защото е роден от известни родители. Той е третото дете на Ей Джей Стайлс, известен американски професионален борец. Аджай Ковел Джоунс, Ейвъри Джоунс и Ани Джоунс са тримата му братя и сестри.

Кратки факти за Алби Джоунс

Пълно име Алби Джоунс
Първо име Олби
Фамилия Джоунс
Дата на раждане 2009 г
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Америка
Бащино име AJ стилове
Баща професия Американски професионален борец
Име на майката Уенди Джоунс
Полова идентичност Мъжки
нетна стойност 6 милиона долара

Неговите баща и майка

Родителите на Albey са AJ Styles и Wendy Jones. Баща му е борец, а майка му е учителка. Баща му има изключително любящи отношения с него. Той също така има татуировка от дясната страна на тялото си, която изобразява инициалите на децата му и рождените дати.

 Алби Джоунс

Albey Jones (Източник: Google)Първоначално родителите на Алби се запознават в гимназията, в гимназията в Джорджия.

Между тях пламна искра на любов и с времето настоящите съпруг и съпруга се харесаха. Влюбената двойка започва да се среща на 14 февруари 1996 г., а четири години по-късно трансформира страстната си връзка в дългогодишна връзка. На 5 август 2000 г. те си разменят брачни клетви. На 17-ата им годишнина той сподели тяхна сладка снимка с посланието: „Просто исках да кажа на света колко много обожавам тази дама.“ 17 години!!!!! „Поздравления за годишнината ти, скъпа.“

Нетна стойност

Алби е твърде млад, за да има собствено богатство. Той обаче е роден със сребърна лъжица в устата, тъй като родителите му имат голямо нетно богатство и са известни хора. Съобщава се, че баща му, AJ, има нетна стойност от милиона към 2021 г., които е натрупал от кариерата си по борба. Неговата кариера му носи годишна компенсация от 0 000 000. Освен от тях, той изкарва добре от продажба на неща.

 Алби Джоунс

Albey Jones (Източник: Google)

Започва своята кеч кариера през 1998 г., биейки се за няколко независими компании. С течение на времето той започна да получава предложения от няколко организации по борба. Той подписа с Total Nonstop Action (TNA), кеч бизнес, през 2002 г. за заплата от 0k-0k. През това време той израства като борец и печели много титли, включително коланите на TNA в тежка категория и отборния отбор. Договорът на TNA изтече през 2013 г.

От 2002 до 2006 г. той също участва в Ring of Honor (ROH). Той стана първият ROH чист шампион. През 2014 г. той спечели титлата в тежка категория на IWGP, най-високата награда в New Japan Pro Wrestling. Той се присъединява към WWE Company две години по-късно, през 2016 г., като изпълнител за Smackdown Live и става WWE шампион през първата година. Въпреки факта, че никога не е бил нает от WWE преди 2016 г., той все пак се появява в два телевизионни записа на WWE.

Популярни Публикации