Софи Фърги - възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Софи Фърги е YouTuber, актриса и звезда в социалните медии от Съединените щати. Тя стана известна след участието си в онлайн сериала Mani на Brat TV. Освен това тя участва и в телевизионното шоу Piparazzi. Тя също има акаунт в YouTube със същото име. Тя има милиони последователи в канала си в YouTube. Нейният партньор Jentzen Ramirez, както и най-близките й приятели Piper Rockelle, Lev Cameron и Sawyer Sharbino, се появяват в много забавни филми в нейния YouTube акаунт. В своя канал тя качва предимно видеоклипове с хумористично предизвикателство. Научете повече за Софи Фърги Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Софи Фърги
Псевдоним Софи
Известен като Youtuber, звезда на социалните медии
Възраст 15 годишен
рожден ден 4 юли 2007 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Височина 4 фута 8 инча (1,42 м)
Тегло 37 кг (81 паунда)
Статистика на тялото 28-22-33 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 4 (САЩ)
гадже Дженцен Рамирес
Любим цвят Розово
Нетна стойност Приблизително 0 000
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Софи Фърги, възраст и националност

Коя е Софи Фърги? Тя е родена в Лос Анджелис, Калифорния, на 4 юли 2007 г . Тя е 15 години стар. Освен това тя е от смесена раса и има американска националност. Хедър Никол е името на майка й. Майка й отговаря за профилите й в социалните мрежи. По отношение на училищното си образование е записана в основно училище. Нейният астрологичен знак е Рак.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Софи Фърги? Тя е висока 4 фута 8 инча, 1,42 метра или 142 сантиметра . Тя тежи около 37 кг (81 фунта). Освен това тя има тъмнокафяви очи и красива копринено руса коса. Тя носи американски обувки с размер 4.  Софи Фърги

Софи Фърги позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Софи Фърги 2022 г

Каква е нетната стойност на Софи Фърги? Тя е добре позната личност в Instagram и YouTube. Счита се, че нетното състояние на Софи Фърги е около 600 000 долара към октомври 2022 г. . Тя също управлява своя собствена продуктова марка с помощта на своите приятели.

Професионален живот, кариера и стил на живот

От 10-годишна възраст тя е отдаден писател с актьорски и танцови способности. Тя създава свои собствени приказки и сценарии за забавните видеоклипове на канала си в YouTube. Тя беше избрана за статист на заден план във втория сезон на Мани, след като се появи като статист на заден план в първия. Освен това тя е знаменитост в Instagram, където често публикува видеоклипове и снимки с други звезди като Пайпър Рокъл. Пайпър също е YouTuber и знаменитост в социалните медии.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Софи Фърги? Тринадесетгодишна, Софи е свързана с Дженцен Рамирес. Тя често го включва във видеоклиповете си в YouTube и публикува снимки с него в профила си в Instagram, който има милиони последователи.

Факти

  • Профилът й в Instagram има милиони последователи.
  • Сега тя живее в Лос Анджелис, Калифорния.
  • Тя редовно публикува очарователни и прекрасни снимки в профила си в Instagram.
  • Тя също има едноименен канал в YouTube, където има милиони фенове.
  • Пайпър Рокъл е нейната най-добра приятелка.
  • Обича да пътува и да танцува.
  • Тук може да видите какъв е животът ми от съвсем различна гледна точка, казва тя в профила си в YouTube. Правя луди предизвикателства, забавни отговори, предизвикателства последни, филми за влюбване и гаджета, модни игри, уроци по гримиране и много други. Благодарен съм на всички, които се абонират!
  • Аз съм актьор, който живее в Холивуд и искам да правя хората щастливи и да насърчавам младите хора навсякъде, се казва в профила й в YouTube канала.

Научете повече за Катерина Розмайзл Нетна стойност, биография, възраст, националност

Популярни Публикации