Полупенсионирането на Джери Матърс сложи край на брака му с втората съпруга

Джери Матърс е щастливо женен мъж. Има три пораснали деца със семейства и успешен живот. Когато не посещава събития, не прави круизи с колеги актьори или не посещава други ангажименти, той обича да прекарва време със семейството си. Докато Матърс изглежда е имал добър живот, той е имал проблеми с романтичния си живот и трите си съпруги.

 Джери Матърс

Джери Матърс

Джери Матърс има проблеми с втората си съпруга

Leave It to Beaver Звездата Матърс изигра Теодор Бийвър Кливър. След това Матерс посещава католическа гимназия. Завършил е философия и е играл футбол в UC Berkeley. През 1974 г. той се жени за Даяна Пиат, с която се запознава в колежа.За съжаление те се развеждат през 1981 г. Но той е работил като служител по търговски заеми в банка, преди да премине към недвижими имоти за по-добро заплащане. През 1978 г. той се завръща на сцената с екранния си брат Тони Дау в продукцията на Boeing, Boeing.

Шоуто беше хит, така че актьорът направи още един, So Long Stanley. Това доведе до 10-седмично турне в цялата страна, където той срещна втората си съпруга, Ронда Геринг.

По това време тя беше на 26 и се занимаваше с PR. Матърс отбеляза, че докато тя имаше бизнес ум, тялото й беше тема за възрастни. През 1983 г. той се присъединява към новия Leave It To Beaver на Disney Channel. Изискванията за управление на теглото и изтощителния работен график бяха адски за Матърс.

Тръгнал за работа в 3 часа сутринта и се прибрал вкъщи в 21 часа. Жена му го посрещаше на вратата само по бельо, но той можеше да мисли само за храна.

След 105 епизода шоуто приключи през 1989 г. и Матърс искаше почивка както от работата, така и от социалния живот. Беше ранното му пенсиониране и той прекарваше повече време сам, далеч от семейството си.

Но приятелите му знаеха какво е най-добро за него и го принудиха да излезе от полупенсионирането. В началото на 90-те той се жени повторно за съпругата си, здрав и във форма.

Разривът предизвика няколко пукнатини в отношенията им. Зад гърба на Матерс Геринг имаше афера.
Те се развеждат през 1997 г., но имат три деца.

Децата на Джери Матърс

Матърс няма деца от първия си брак или Медник. Ноа, Мерседес и Гретхен продължават кръвната му линия с Геринг. Ноа е ветеран от ВМС, който е работил като звуков миксер в киното и телевизията повече от две десетилетия.

 Дъщеря на Джери Матърс

Дъщеря на Джери Матърс

Мерцедес също работи в сферата на развлеченията, но не и на снимачната площадка. Тя е мениджър човешки ресурси в Netflix и има двама сина от Франк Фавр.

35-годишната Гретхен е омъжена и има две прекрасни деца. Матърс очевидно се радва да бъде дядо. Той непрекъснато подиграва децата си в Instagram.

Третият съпруг на Джери Матърс

Докато вторият му брак се разпада, той отново намира любовта. Тук трябва да благодарим на сестрата на Сузи Матърс.
Сузи се запознава с Тереза ​​Модник през 2005 г. Звездата Модник от The Party, History’s Mysteries и And Thou Shalt Honor.

Двамата излизаха пет години, преди да се оженят. Те все още са заедно и ще отбележат 10-годишнината си през януари 2021 г.

Популярни Публикации