Ариела Ниса- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, Wiki

Ариела Ниса е добре позната австралийска TikTok звезда, инфлуенсър в социалните медии, модел, продуцент на съдържание, Youtuber, Instagram личност и бизнесдама от Сидни.

Бързи факти

Пълно истинско име Ариела Ниса.
Също известен като Ариела Уайнър.
Възраст (към 2021 г.) 25 годишен.
Професия Влиятелен човек в социалните медии, модел, личност в Instagram, създател на съдържание, Youtuber и предприемач.
Дата на раждане 23 август 1996 г. (петък).
Място на раждане Сидни, Австралия.
Сегашен адрес Сидни, Австралия.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност австралийски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Дева.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг

Ариела Ниса Възраст и ранен живот

Ариела Ниса е родом от Сидни, Австралия. В петък, 23 август , хиляда деветстотин деветдесет и шест, нейните родители са я родили. Тя се придържа към християнската вяра. Ариела е 25 годишен , според рождената й дата. Известна е още като Ариела Уайнър. Ариела е посещавала близкото частно училище за гимназиалното си образование, според докладите. След това тя се записва в реномирана институция, за да продължи обучението си. Ариела вече е една от най-известните звезди на TikTok. Нека ви кажа, че след като завършва гимназия, тя навлиза в света на социалните медии. Уменията й са й спечелили много признание в професията.

Височина и тегло на Ариела Ниса

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ариела Ниса е висока 5 фута 6 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Ариела Ниса

Ариела Ниса

Ариела Ниса Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ариела Ниса? Според източници основният източник на приходи на Ниса е нейният интернет бизнес. Нетната й стойност се оценява на приблизително ,5 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г. Освен това, тя обикновено се облича и допълва с маркови дрехи и аксесоари.

кариера

Ариела Ниса започва кариерата си на модел. Тя се гордее с физиката си и не съжалява за наедрялата си визия. Ариела също си сътрудничи с редица известни марки бикини и бельо, както се вижда от нейните публикации в социалните медии. Тя е сензация в социалните медии в допълнение към кариерата си на модел. Ариела стана добре известна в нацията в резултат на акаунта си в TikTok. Тя обикновено снима с дебелото си тяло. Тя също е добре позната знаменитост в TikTok. Нейните уеб видеоклипове са популярни сред нейните фенове. Освен това Ариела има акаунт в YouTube. Нейният акаунт в YouTube има почти 61,3 хиляди последователи. Тя качва предимно видеоклипове за мода и влогове. Освен това тя спонсорира и популяризира няколко бизнеса чрез своите сайтове за социални медии.

Ариела Ниса Гадже и запознанства

С кого се среща Ариела Ниса? Ариела Ниса има дългогодишна връзка с Крис Дейвид. Крис, според сметки, е успешен предприемач. Ариела редовно публикува свои снимки с Крис в социалните медии. Няма налична информация кога двойката се е запознала първоначално. По снимките им изглежда, че се срещат от доста време. Няма известна информация относно предишните връзки на Ариела Ниса. Крис и Ариела са доволни от живота си.

Популярни Публикации