Ромело Гриър - Биография, Wiki, възраст, височина, кариера, нетна стойност

Изпратете Гриър е YouTube сензация от Обединеното кралство, която натрупа много последователи. Ромело Гриър публикува материали от игри като FIFA, Call of Duty, Rocket League, Grand Theft Auto, Minecraft и Pokemon Go. Научете повече за Ромело Гриър Биография, Уики, възраст, приятелка, тегло, височина, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Изпратете Гриър
Дата на раждане 24 март 2004 г
Възраст 17 години
Хороскоп Овен
Късметлийско число 6
Щастлив камък Диамант
Щастлив цвят червен
Най-доброто съвпадение за брак Лео
Пол Мъжки
Професия YouTuber, Instagram звезда, геймър
Държава Англия
Семейно положение единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Родно място Хендсуърт Ууд, Бирмингам
Националност британски
баща Нейтън Гриър
Майка Тара
Братя и сестри четирима (братя Лоренцо, Тиаго и сестри Сиена и Сариа)
Youtube Изпратете Гриър в Youtube
Instagram Изпратете Гриър в Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Ромело Гриър Биография, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Ромело Гриър? Ромело Гриър е роден в Хендсуърт Ууд, Бирмингам, Англия, на 24 март 2004 г. През 2021 г. той ще бъде на седемнадесет години. Неговата зодия е Овен. Той има двама братя на име Лоренцо и Тиаго, както и две сестри на име Сиена и Сариа.

Освен това Тара Гриър е името на майка му, а Нейтън Гриър е името на баща му. Той все още е приличен баскетболист. Няма налични подробности за неговото образование. Въпреки това, като растящо дете, той може да посещава училище в момента.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Ромело Гриър? Той е растящо дете и телесните му показатели ще се променят през следващите години. Всяка година той расте по-висок и теглото му се увеличава пропорционално на височината му. Ромело, от друга страна, има фантастично разположение. Има тъмнокафяви очи и дълга тъмнокафява коса.

  Изпратете Гриър

Ромело Гриър носи брат си Източник: Instagram

Социална медия

По отношение на социалните медии, той участва в Instagram в допълнение към YouTube. В Instagram той има над 134 000 фенове под името „it's romello“. Той изглежда недостъпен в други платформи за социални мрежи като Twitter, TikTok и Facebook. Той обаче е разменил адреса си в Gmail, [имейл защитен] , за фирмени запитвания.

Нетната стойност на Ромело Гриър 2022 г

Каква е нетната стойност на Ромело Гриър? Сега, по отношение на нетната стойност, той би могъл да изкарва приличен живот от кариерата си. Неговите видеоклипове в YouTube могат да му донесат много пари. Той не е разкрил точните си печалби, въпреки че няколко онлайн издания смятат това Нетното състояние на Ромело Гриър ще бъде между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Romello е футболен фен и геймър, който качва игрови материали в своите YouTube канали като FIFA, Call of Duty, Minecraft, GTA, Pokemon Go и Rocket League. На 11 август 2016 г. той стартира YouTube канала „It’s Romello“. Той нарече канала си „TRENDY REACTIONS“ и сега има хиляди фенове. Той прави предизвикателства за отказ тук, но нещо повече, той играе видео игри. Освен това той участва в семейния YouTube канал „Meet The Greers“ с членове на семейството си.

ЧЕНГЕТА И ГРАБИТЕЛИ | ОНЛАЙН С ПРИЯТЕЛИ!! | Forza Horizon 3 Career With Steering Wheel!!’, ‘INSANE CUSTOM McLaren P1!!| 1000HP | Forza Horizon 3 Career With Steering Wheel!!’ и ‘New FORZA RACING UPGRADES UNBOXING!!’ са някои от най-известните му изображения в YouTube. Волан Logitech G920 Force Feedback!! ПРОЕКТИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ НА РАКЕТНАТА ЛИГА!! RUMBLE ОНЛАЙН С ПРИЯТЕЛИ!! ТЪРСЯТ СЕ БОЛНИ РЕДКИ АВТОМОБИЛИ!! | Геймплей на FORZA HORIZON 3 с волан“, „Forza Horizon 3 100K Challenge with MADZZ & Amari playz (Част 1)“, „MODDED SUPER INSANE LAMBOR

По същия начин няколко от най-ранните му видеоклипове в YouTube включват „Добре дошли!! | VR ПОДАРЪК | ICE BUCKET!!’, ‘The Portable Xbox One!!’, ‘Rocket League with The Dad!!’, ‘Let’s Play: Loadout PS4 | It's Romello“, „Fifa 17 The Journey #1 | Better Than Tekkerz Kid??“, „Rocket League with The Dad!! | Докато TEKKERZ KID е на училище

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Ромело Гриър? Ромело е твърде млад, за да бъде влюбен в някого. Той не се е срещал с никого досега. Той е изцяло концентриран върху нейното професионално развитие. Като порасне, той несъмнено ще се ожени за някоя прекрасна. По същия начин той не се е интересувал от никакви спекулации или скандали. Той запази нисък профил и не беше включен в никакви спекулации.

Факти

  • Ромело Гриър е YouTube сензация от Обединеното кралство, която натрупа много последователи.
  • Ромело Гриър публикува материали от игри като FIFA, Call of Duty, Rocket League, Grand Theft Auto, Minecraft и Pokemon Go.
  • Неговата зодия е Овен.
  • Като порасне, той несъмнено ще се ожени за някоя прекрасна.
  • Той запази нисък профил и не беше включен в никакви спекулации.

Популярни Публикации