Карън Макколъм- Биография, възраст, етническа принадлежност, съпруг, брак, деца, кариера

Карън Макколъм е американски музикант, известна личност, предприемач и влиятелен човек в социалните медии от Малвърн, Арканзас. Карън е най-известна в страната като бившата съпруга на Скоти Пипън. Скоти Пипън, както всички знаят, е професионален баскетболист, играл 17 сезона в Националната баскетболна асоциация (НБА).

Позволете ми също да спомена, че Карън е майка на най-големия син на Скоти, Антрон Пипен. Според съобщения в медиите синът на Карън Макколъм, Антрон, е починал в понеделник, 19 април 2021 г., на 33-годишна възраст.

Скоти Пипън, бащата на Антрон Пипън, обяви смъртта на сина си чрез социалните медии. Въпреки това, точната причина за смъртта на Антрон Пипън все още не е разкрита. Повече информация за профила на Karen McCollum можете да намерите в тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Карън Макколъм.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 48-53г.
Професия Музикант и предприемач.
Дата на раждане 8 септември.
Година на раждане Ч/Б 1967-1972.
Място на раждане Малвърн, Арканзас, Съединени щати.
Сегашен адрес Атланта, Джорджия, Съединени щати.
образование Абитуриентски.
Алма матер Гимназия Малвърн.
Нетна стойност 1,2 милиона долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Дева.

Възраст и ранен живот на Карън Макколъм

Карън Макколъм, бившата съпруга на Скоти Пипън, е родена в Малвърн, Арканзас, от родителите си. Тя е родена между 1967 и 1972 г. Възрастовата граница на Карън Макколъм е 48-53 години, според източници (към 2020 г.).

От нейните публикации във Facebook разбрахме, че тя празнува рожден ден всяка година на 8 септември. Карън е жена с много таланти.

Макколъм е завършил гимназията в Малвърн, според съобщения в медиите. Тя има силен интерес към музиката от дете. Тя започва да се фокусира върху музикалната си кариера след завършване на висшето си образование.

Карън Макколъм, майката на Антрон Пипен, е от африкански произход и има смесен етнически произход.

Открихме, че Карън е най-голямата дъщеря на родителите си, след като прегледахме нейните профили в социалните медии. Тя обаче не разкрива имената на своите родители или братя и сестри пред медиите.

Карън Макколъм публикува множество снимки на членове на семейството си в акаунтите си в социалните мрежи. Според наше проучване баща й е бизнесмен, а майка й е домакиня. Семейството й включва и по-малка сестра.

  Карън Макколъм

Карън Макколъм с нейния приятел (Източник: Pinterest)

Нетна стойност на Карън Макколъм 2022 г

Нейното нетно състояние е около 1,2 милиона долара към 2022 г.

Състояние на връзката на Карън Макколъм

С кого се срещаше Карън Макколъм? Според съобщения в медиите Карън Макколъм е имала връзка с бившия баскетболист Скоти Пипън . Двойката се срещаше от доста време. Според съобщенията Скоти и Карън се женят през 1988 г., година след раждането на първия им син Антрон Пипен.

Бракът им обаче не продължи дълго и те се разведоха през 1990 г. След това Скоти Пипън се ожени за известната звезда от Истински съпруги на Маями Ларса Юнан през 1997 г.

Скоти Пипън има четири деца от втория си брак: София Пипън, Скоти Пипън младши, Джъстин Пипън и Престън Пипън. Тя също има две дъщери от връзката му с Ивет ДеЛеоне, наречени Сиера Пипен и Тейлър Пипен.

Скоти Пипън и Ларса Юнан се разведоха през 2018 г., според Wikipedia. От друга страна, Карън Макколъм не разкрива нищо за текущото си състояние на връзката.

Кариера на Карън Макколъм

Според източници Карън Макколъм е започнала кариерата си като музикант. Тя също се е появявала на няколко сценични събития и семинари на живо. Според нейния профил в Instagram, Карън Макколъм Пипен също е сътрудничила с музикалната група The4Ground.

Карън Макколъм има нетна стойност от -2 милиона USD поради кариерата си (приблизително). Тя е не само музикант, но и успешен предприемач. Според източници тя живее със семейството си в Атланта, Джорджия.

Факти

  • Карън Макколъм има голяма вяра в Исус Христос.
  • Тя винаги проповядва на бог чрез социалните си медии.
  • Макколъм също така подари на сина си Антрон Пипен черен черелот за неговия 31-ви рожден ден.

Популярни Публикации