Карън Робинсън - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Карън Робинсън е театрална, екранна и телевизионна актриса. Канадската екранна награда за най-добро изпълнение в гостуваща роля в драматичен сериал отиде при Карън Робинсън.

Бързи факти

Пълно име Карън Робинсън
Дата на раждане 29 февруари 1968 г
Родно място Лондон , Англия
баща N/A
Майка N/A
Професия актриса
Съпруг N/A
Възраст 54 години
Тегло 93 кг
Височина 6 фута и 1 инч
Националност Канада
Зодия Риби
Етническа принадлежност ямайско-канадски
Религия N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Нетна стойност 9 милиона долара

Биография на Карън Робинсън

Карън Робинсън в момента е на 54 години. Тя е родена в Лондон, Англия, Великобритания. Робинсън дойде от Ямайка. Робинсън по-късно се премества в Дръмхелър, Алберта, заедно със семейството си като тийнейджър.

Преди да започне работа като професионална актриса в началото на 90-те, тя учи комуникация и театър в Mount Royal College в Калгари. Тя се интересуваше от изкуства като дете, участваше в училищни пиеси и четеше поезия, както и пееше в хорове.Имената на родителите й все още не са оповестени. Тя се идентифицира като християнка и е британско-канадска по националност. Освен това нищо друго не се знае за нейните братя и сестри.

Височина и тегло на Карън Робинсън

Карън Робинсън е висок 6 фута 1 инч. Общо тежи около 92 кг. Тя също има черна коса и черни очи. Освен това не се споделят допълнителни мерки като размер на рокля, размер на обувки и др.

кариера

В театъра тя създава ролята на Мари-Жозеф Анжелик в пиесата на Лорена Гейл през 1998 г. В резултат на това тя е номинирана през 1998 г. за награда Бети Мичъл за най-добра актриса. Тя създава ролята на Лили за фестивала в Стратфорд през 2003 г. и изпълнява Клитемнестра в три едновременни продукции на пиесите на Жан Жироду и Жан-Пол Сартр през следващата година.

За работата си в Trevor Rhone, тя беше номинирана за наградата Dora Mavor Moore през 2006 г. за изключително представяне на жена в главна роля в пиеса. Тя също спечели наградата Елизабет Стърлинг Хейнс за изпълнението си на Проспера в „Мечта с преобръщане на пола“ в продукцията на Citadel Theatre от 2009 г. „Сън на Джон Патрик Шанли“, която беше поставена в Хай Парк.

Освен това тя се е появявала в адаптации на произведения на М. Нурбесе Филип, Шекспир, Джордж Ф. Уокър, Бет Греъм и Оскар Уайлд.

Карън е изиграла роли като Милдред Кларк в Хани Сюлеман, Рони Лий, Ингрид Евънс и майката на Карлос. Тя също играе Касандра Шоу в сериал, базиран на книгите на Ал Рокър, който се излъчва по Hallmark Movie & Mystery Channel.

Освен това, за превъплъщението си в Шерлийн в телевизионен филм, тя беше номинирана за награда Джемини за най-добра поддържаща женска роля или минисериал на 26-те награди Джемини през 2011 г. Тя се появи в драматичния сериал 2020 г., както и в и. Той също има повтаряща се роля в сезон 3. В телевизионния сериал на HBOmax Titans тя играе Маргарита Вий в повтаряща се роля през 2021 г.

Нетната стойност на Карън Робинсън

Приблизителното нетно състояние на Карън Робинсън е 9 милиона долара. С кариерата си на актриса в киното, телевизията и театъра тя е натрупала значително богатство. Тя обаче води охолен и луксозен живот със семейството си.

  Карън Робинсън

Карън Робинсън

Съпруг на Карън Робинсън, женен

Статусът на връзката на Карън все още не е променен, според данните. Тя може да е гей, според някои твърдения, въпреки че няма доказателства за това. В резултат на това тя предпочита да запази личните си подробности в тайна.

Популярни Публикации