Боб Буун- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, тегло, кариера

Боб Бун е бивш хващач и мениджър на Мейджър Лийг Бейзбол (MLB) от Съединените щати. Той беше четирикратен играч на звездите. Боб Буун е роден в Сан Диего, Калифорния, син на играч от Мейджър Лийг, покойния трети бейзмен Рей Буун, и баща на двама Мейджър Лийгърс, пенсионирания втори бейзмен Брет Буун и бивш полезен играч Арън Буун. По време на кариерата си и четиримата членове на семейството са били награждавани със звезди. Научете повече за нетната стойност на Боб Буун, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име Боб Бун
Псевдоним Боб
Известен като Бейзболен играч
Рождена дата 19 ноември 1947 г
Възраст 73 години
Хороскоп Водолей
Родно място Сан Диего, Калифорния, Съединени щати
Бащино име Рей Бун
Майчино име Патси Буун
Братя и сестри 1
Височина 5 фута 7 инча
Тегло 50 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата Сив
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг Сюзън Бун
Нетна стойност 4 милиона долара

Възраст и ранен живот на Боб Буун

Боб Бун беше роден на 19 ноември 1947 г , в Сан Диего, Калифорния, САЩ . Той е 73 години стар към 2021 г . Разширеното семейство на Боб Буун се състои от спортисти. Патси Буун, майка му, беше състезателка по синхронно плуване, която плуваше във филми с Естер Уилямс. Неговата сестра, Тери Буун, беше страхотен плувец, а брат му, Род Буун, беше колегиален бейзбол, който играе бейзбол Triple-A за Astros и Royals.

Височина и тегло на Боб Буун

Боб Буун е висок 5 фута 7 инча . Тежи около 50 кг. Той има прекрасни топли черни очи и сиви кичури. Измерванията на тялото на Боб Буун са 36-28-34 инча.  Боб Бун

Боб Буун (Източник: Google)

Нетната стойност на Боб Буун 2022 г

Колко е нетната стойност на Боб Буун? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, Bob Boone’s нетната стойност е 4 милиона долара към 2022 г . Като професионален бейзболен играч той печелеше пари.

кариера

  • След като посещава Станфордския университет и е приет в братството Zeta Psi, Боб Буун е избран от Филаделфия Филис в шестия кръг (общо 126-ти) на драфта за аматьори през 1969 г.
  • В края на 1972 г. той е повишен в голямата лига.
  • Въпреки че Буун никога не е имал страхотен сезон с удари, той беше фантастичен хващач в защита през 1977 г., като направи само осем грешки и допусна само три подадени топки.
  • Буун подписа като свободен агент с Канзас Сити Роялс, но счупен пръст през 1990 г. го принуди да се пенсионира на 42 години след съкратен сезон.
  • Буун беше носител на наградата 'Златна ръкавица' и един от най-добрите хващачи в защита на своята възраст.
  • Буун се завърна в Роялс като мениджър през 1995 г., но беше уволнен през сезон 1997 г. след третия пореден сезон под .500 на отбора.
  • Той беше назначен за мениджър на Синсинати Редс през 2001 г., наследявайки Джак Маккеон.

Съпруга и брак на Боб Буун

Коя е съпругата на Боб Буун? Боб и Сюзън Бун са родители на три момчета. Арън и Брет Буун, две от децата му, също са играли в Мейджър лийг бейзбол. Арън Буун управлява Ню Йорк Янкис. Джейк Буун, синът на Брет, е играч от второстепенната лига на Вашингтон Нешънълс.

Популярни Публикации