Коя е Дагмар Мидкап? Wiki, възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Дагмар Мидкап (родена на Дагмар Готшалк на 12 март 1969 г. във Ванкувър, Британска Колумбия) е родена в Канада американска телевизионна личност, метеоролог и актриса. От 2011 г. тя е водеща на прогнозата за времето през делничните дни за KNSD-TV в Сан Диего, Калифорния.

Бързи факти

Празнувано име: Дагмар Мидкап
Истинско име/пълно име: Дагмар Мидкап
Пол: Женски пол
Възраст: 53 години
Рождена дата: 12 март 1969 г
Родно място: Ванкувър, Британска Колумбия, Канада
националност: канадски
Височина: 5 фута 10 инча
Тегло: 66 кг
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга
(Име):
N/A
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Журналист, метеоролог и медийна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 700 хиляди долара

Възраст и ранен живот на Dagmar Midcap

Дагмар Мидкап е родена на 12 март 1969 г. във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада, на канадски родители и е отгледана със своите братя и сестри. Тя има както канадска националност, така и гражданство; въпреки това тя е от бяло наследство.

По отношение на образованието, тя е завършила програмата за радиожурналистика в Технологичния институт на Британска Колумбия. Дагмар Мидкап

Височина и тегло на Dagmar Midcap

Дагмар е висок 5 фута 10 инча. Тя тежи около 66 кг и също има хубава форма на тялото, с 36-25-36 инча зашеметяващи и чувствени пропорции на тялото.

Нетната стойност на Дагмар Мидкап

Колко е нетната стойност на Dagmar Midcap? Този метеоролог и актриса имат нетна стойност от приблизително 700 хиляди долара, а също така се съобщава от wiki, че тя има заплата от над 120 хиляди долара годишно. Дагмар вярва в усилената работа и отдадеността, което й помага да заслужи тази цифра на нетната стойност.

кариера

Мидкап започва своята телевизионна кариера в WBNX-TV в Акрон, Охайо, където се появява в седмични предавания за текущи събития от 1990 г. до 1998 г. Тя завършва факултета по журналистика в Технологичния институт на Британска Колумбия през 1990 г. Впоследствие се завръща в Британска Колумбия , където е работила като репортер за трафика и времето в Закуската на VTV, преди да стане заместващ репортер за трафика в сутрешното шоу на BCTV на Global Television Network.
Midcap често се появява във филми и телевизионни програми, направени в района на Ванкувър в Канада. Catwoman, Baby Geniuses 2 и Air Bud: Seventh Inning Fetch са сред нейните кинематографични заслуги. Smallville, Stargate SG-1, Dead Zone, Just Cause, Medium, Touching Evil и Twilight Zone са сред нейните телевизионни изяви. Тя също се появява в повтарящи се части в телевизионния сериал Dark Angel.

Дагмар Мидкап Гадже и запознанства

С кого се среща Дагмар Мидкап? Тя не е разкрила нищо за любовния си живот, запознанства, брачен живот или съпруг до момента. Така че изглежда, че тя не е омъжена и е доволна от статута си на запознанства. Въпреки това се смята, че преди това е имала любовник, който трагично се самоуби в края на 2008 г. Животът й беше силно повлиян от ужасната смърт на нейния любим и грижовен човек. Но със смело сърце тя в крайна сметка се научи да го пуска.

Популярни Публикации