Шамила Милър- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Шамил Милър е известна южноафриканска актриса, модел, телевизионна личност, Instagram звезда, театрален артист, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Кейптаун, Западен Кейп, Южна Африка. Шамила е добре известна в развлекателната индустрия със своите невероятни и страхотни актьорски способности.

Тя е завършена актриса, която се е появявала в редица телевизионни предавания и филми, включително Zibondiwe, Isidingi, Lazy Susan, The Verdict, Letters to the Dark и други. Нека ви кажа, че тя започва актьорската си кариера в театрални постановки. Милър също е работила като модел за редица агенции за модели и модни марки.

Шамила Милър стана известна, след като бе избрана за ролята на Кели в уеб сериала на Netflix Dead Places през 2021 г. Това е приключенски сериал на ужасите на Netflix. За да научите повече за живота на Шамила Милър, прочетете тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Шамил Исмаил.
Популярно име Шамил Милър.
Възраст (към 2020 г.) на 32 години.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност и театрална артистка.
Дата на раждане 14 септември 1988 г. (сряда).
Място на раждане Кейптаун, Западен нос, Южна Африка.
Сегашен адрес Йоханесбург, Гаутенг, Южна Африка.
образование Абитуриентски.
Алма матер Хотентотска холандска гимназия.
AFDA: Училището за креативна икономика.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг
Цвят на очите черен.
Отличителни черти Перфектна линия на челюстта, по-пълни устни и къдрава коса.
Цвят на косата черен.
Татуировки Тя направи красива татуировка на ръката си.
Националност Южноафрикански.
Етническа принадлежност Многорасов.
Религия християнски и мюсюлмански.
Зодия Зодия Дева.

Биография на Шамила Милър

Шамил Милър , известна южноафриканска актриса, е родена от родителите си на 14 септември 1988 г. в Кейптаун, Западен Кейп, Южна Африка. Истинското й рождено име, според източници, е Шамила Исмаел. Шамила Милър е на 32 години, когато става въпрос за нейната възраст (към 2020 г.).

Всяка година на 14 септември тя разрязва тортата за рождения си ден. Милър се интересува от актьорството от дете. Що се отнася до образованието й, тя посещава гимназия Hottentots Holland, докато завърши гимназия.

След това се записва в AFDA: Училището за креативна икономика и завършва с отличие в областта на филма и изпълнението на живо. Милър се присъединява към Artscape Theatre след завършване на висшето си образование, за да натрупа повече актьорски опит. Шамила Милър днес е известна южноафриканска актриса благодарение на таланта и упоритата си работа.

Според някои медийни съобщения Шамила Милър е от мултирасова етническа принадлежност. Шамила изповядва както мюсюлманската, така и християнската вяра, защото баща й е мюсюлманин, а майка й е християнка.

Шамила Исмаел отказва да разкрие каквато и да е информация за семейството си. Според наше проучване баща й (името не се споменава) е бизнесмен, а майка й е домакиня.

Милър прекарва детството си в Кейптаун, играейки с братята и сестрите си. Тя обича да прекарва време с най-добрите си приятели в профила си в Instagram.

 Шамил Милър

Шамила Милър (Източник: Instagram)

Шамила Милър Гадже и срещи

С кого се среща Шамила Милър? Открихме, че Шамила Милър има дългогодишна връзка с приятеля си Клифърд Джошуа, след като прегледахме профилите й в социалните медии. Тя публикува много стари спомени от Клифърд в профила си в Instagram.

Клифърд Джошуа, според докладите, е влиятелен човек в социалните медии и предприемач. Въпреки това, няма точна информация за предишните връзки на Шамила Милър. В момента живее в Йоханесбург, Гаутенг, със семейството и любовника си.

кариера

Шамил Милър започва актьорската си кариера като театрален артист, според съобщения в медиите. Тя се присъедини към Artscape Theatre през юни 2010 г. и оттогава участва в няколко пиеси, включително Baby, 14 февруари, Map Jacobs и други.

Освен това, тя е играла в редица други театри, включително Dirty Soul Productions, Vulture Productions, AFDA и други.

Милър каза в интервю, че е натрупала много опит, като играе в театри. Шамила Милър също се появи в сезон 2 на риалити шоуто Top Actor Africa през 2016 г.

Освен в театъра, Шамила Милър е известна и във филмовата индустрия. За първи път се появява в късометражни филми и телевизионни предавания. Тя стана известна след участието си в ролята на Райли Морган в телевизионния сериал Blood & Water.

Не само това, но тя също играе главната роля в редица филми, включително Nommer 37, Finders Keepers, Welcome to Ugly Town и други.

Шамила стана известна през 2021 г., след като изигра ролята на Кели в сериала на ужасите на Netflix Dead Places. Тя участва в този уеб сериал с Антъни Осееми, Реа Рангака, Шалом Няндико и други.

Нетна стойност на Шамила Милър 2022 г

Колко струва нетната стойност на Шамила Милър? Шамила Милър, красавица от Южна Африка, има нетна стойност от -5 милиона USD към 2022 г. (приблизително) от развлекателната й кариера. Шамила допълва доходите си, като рекламира различни модни продукти.

Факти

 • От 2010 г. тя е представлявана от Artistes Personnel Management (APM) в Кейптаун.
 • Тя подписа договор с MLA Actor Management през 2016 г.
 • На партита тя често пие и пуши.
 • Шамила Милър обича да рисува в свободното си време.
 • Според нейния профил в Instagram тя спечели 2019 hAngry Olympics.
 • Освен това тя е умел ядец на палачинки.
 • Шамила Исмаел е кулинарка, която обича да опитва нови ястия.
 • Нейният акаунт в Instagram има над 8,06 хиляди последователи (към април 2021 г.).
 • Първата й публикация в Instagram е публикувана на 11 май 2013 г.
 • Тя също се е появявала в редица сценични продукции на живо.
 • Първият й ярък спомен от детството е смъртта на първото й куче.
 • В свободното си време тя обича да играе с домашното си куче.

Популярни Публикации