Кой е Ноел Фишър? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етнос, височина, кариера

Ноел Фишър , канадски сърцеразбивач, е известен с отличните си изпълнения и кариера в шоуто си Shameless, както и с FX сериала THE RICHES. Той беше най-популярният вампир от сагата 'Здрач'. Той също така се появява в Criminal Minds: Suspect Behavior, Lie to Me, Bones и Law & Order: Special Victims Unit.

Бързи факти

Празнувано име: Ноел Фишър
Истинско име/пълно име: Ноел Ройм Фишър
Пол: Мъжки
Възраст: 38 години
Рождена дата: 13 март 1984 г
Родно място: Ванкувър, Канада
националност: канадски
Височина: 1,7 м
Тегло: 67 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Лейла Ализада (м. 2017 г.)
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Ноел Фишър гей ли е?: не
Професия: актьор
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 4 милиона долара

Биография на Ноел Фишър

Ноел Фишър е роден в западен канадски пристанищен град в долната част на Британска Колумбия. Градът се казва Ванкувър. На крехката възраст от 14 години той започва да изпробва късмета си в актьорството. Той направи своя телевизионен дебют в THE SHELDON KENNEDY STORY, първият по рода си. Той е млад по кръв и мъдростта беше насърчавана да вземе различни уроци, докато сърцето на нашия сърцебиец прескачаше, когато ставаше дума за пиано. Учи пиано осем години.

  Възраст на Ноел Фишър

Ноел ФишърНоел Фишър Възраст, височина, тегло

Ноел Фишър е роден на 13 март 1984 г. и към 2022 г. е на 38 години. Висок е 1,7 метра и тежи 67 килограма.

кариера

Фишър залага твърде рано в професионалната си кариера. Започва да играе, когато е на 14 години. Той прави своя телевизионен дебют през 1999 г. в shoo-in, в който те изобразяват известния играч на хокей на лед ХЕЛДЪН КЕНЕДИ, със заглавието ИСТОРИЯТА ЗА ШЕЛДЪН КЕНЕДИ. Прави своя актьорски дебют в спортна драма. Това беше професията, която му донесе първата награда Gemini.

Той също така се появи в телевизионния сериал Godiva, който му спечели втората му номинация за награда. Фишър стана известен през 2007 г. като Кейл, коварния и хитър син на Еди Изард и Мини Драйвър, в сериала на FX The Riches. Неговото изключително представяне в червено му спечели висока оценка и добра репутация. Без да споменаваме името на приключението на йети, кариерата му би била незавършена.

Постижения и награди

През 2016 г. той беше номиниран за наградите Kid’s Choice Awards USA за ролята си в Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadow. Той беше номиниран два пъти за наградите Gemini за своите две телевизионни изпълнения, веднъж за историята на Шелдън Кенеди през 2000 г. и веднъж за Godiva през 2005 г. Той беше номиниран и за най-добър глас зад кадър за няколко от своите арт проекти.

Нетната стойност на Ноел Фишър през 2022 г

Ноел Фишър има нетна стойност от 4 милиона долара към юли 2022 г. Канадският актьор стана известен чрез упоритата си работа. Научи се да обича работата си и да вложи цялото си сърце в нея. Неговото пиано също беше нещо, което караше сърцето му да подскача. Той спечели много пари от различните си телевизионни и филмови проекти. Той все още работи и печели пари чрез работата си. Той има всичко, независимо дали е актьорско майсторство или работата му като глас зад кадър.

Ноел Фишър, канадски актьор, владее сърцата без оглед на географските граници. Неговата упорита работа и отдаденост се виждат и оценяват по целия свят, което му позволява да постигне слава. Неговите кафяви очи някога са карали всяко момиче да прескочи сърдечен удар за него, но сърцето му е предадено за любовта на живота му, която сега е нейна съпруга. Човек, който продължава да триумфира както в професионалния, така и в личния си живот.

Ноел Фишър Съпруга, брак

Той прави своя телевизионен дебют в You, Me, and the Kids (2000), а на следващата година дебютира във филма в Big Move на Max Keeble (2001). Замразеното кисело мляко е любимата му храна. Той се влюбва в пианото, след като е обучаван на различни умения, и то остава любимият му музикален инструмент и до днес. Той дори започва своята актьорска кариера на 14-годишна възраст и винаги е бил насърчаван да учи нови неща.

Той също така срещна късмета си много бързо, през 2004 г. Той се срещаше с нея почти тринадесет години, преди да се оженят. Layla Alizada е името на късметлийката. Те се сгодиха след десет години връзка през 2014 г. и най-накрая се ожениха през 2017 г.

Популярни Публикации