Eli Palfreyman- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Това е Палфриман беше известен канадски младши играч на хокей на лед. Той беше добре известен с участието си в отбора по хокей на лед Ayr Centennials. Преди смъртта си той е назначен за капитан на отряда.

Бързи факти

Рождено име Това е Палфриман
Псевдоним Или
Дата на раждане 02 юли 2002 г
Дата на смъртта 31 август 2022 г
Възраст (към 2022 г.) 20 години
език Английски
Професия Играч на хокей на лед
Зодия Рак
Националност канадски
Етническа принадлежност канадски
Популярни за Играя хокей на лед
Училище Колеж Сейнт Джон (Брантфорд)
Алма матер колеж „Свети Андрей“.
образование Завършване на дипломирането
Място на раждане Кеймбридж, Онтарио, Канада
Сегашен адрес Кеймбридж, Онтарио, Канада
Височина
6′ фута 2″ инча

Възраст и ранен живот на Ели Палфриман

Ели Палфриман израства в Кеймбридж, Онтарио, Канада. Той е обичащ забавленията младеж в Канада от раждането си на 2 юли 2002 г. Когато беше малко дете, той започна да се интересува от спорт, особено хокей. Започва да играе хокей като тийнейджър през 2014 г. През 2014 г. той е избран да играе QC в лигата PW. Той се състезава в това състезание за своя отбор на St. John's College (Брантфорд), Brantford 99ers Jr. (PW). След като завършва училище, той играе U18 и U19 хокей на лед за отборите на колежа и университета.

Височина и тегло на Ели Палфрийман

Ели Палфриман е висок 6 фута 2 инча . Тежи приблизително 65 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Това е Палфриман

Нетната стойност на Ели Палфрийман

Колко е нетната стойност на Ели Палфрийман? Кариерата на младия хокеист на Ели не му осигури значителни приходи. След като завърши висшето си образование, той може да избере да бъде избран във всеки международен клуб по хокей на лед в своята страна. Ако бъде избран, той почти сигурно ще получи голям бонус от властите. Въпреки това, той е бил просто младши спортист, който никога не е продавал нито една спортна марка, следователно нетната му стойност сега не е споделена.

кариера

Ели Палфрийман започва своята кариера в хокея на лед през 2014 г. Той е играл за Brantford 99ers JR, Cambridge Hawk, Pelhan Panthers, Victus Academy, Kitchener Jr. Rangers, Kitchener Dutchman, Atlanta Mad Hatters и Ayr Centennials през предходните осем години.

Ели за последно игра за Atlanta Mad Hatters от 2021 до 2022 г., преди да се присъедини към канадския юношески клуб по хокей на лед Ayr Centennials. Той беше избран за капитан на отбора на Ayr Centennials. Ели започваше всеки мач за Ayr Centennials от позиция C. Той беше висок 6 фута 2 инча играч на хокей на лед, който отбеляза много точки във всеки мач. Ели бе избран като 223-ти като цяло в 12-ия кръг на OHL Priority Selection за 2018 г. от Cambridge Hawks Minor Midget AAA през 2018 г.

Приятелка на Ели Палфрийман и срещи

С кого се среща Илай Палфрийман? Ели Палфрийман изживя живота си като неженен и ерген. Той не е казал никъде в медиите след победата си в хокейния мач, че е сгоден за жена. Ели беше висок и привлекателен играч. Неговата харизма и игрови способности винаги са привличали вниманието на жените. Ние сме много сигурни, че Ели е имал множество предложения от колежани и гимназистки през целия си живот.

Популярни Публикации