Шанс рапърът да бъде наказан в Twitter за дейностите си в социалните медии

Шанс Заради дейността си в социалните медии рапърът често е осмиван в Twitter. Феновете на изпълнителя отбелязаха, че той се радва да гледа лични видеоклипове на транссексуални хора в интернет. В резултат на това нетизените заляха интернет със забавни отговори. В четвъртък, 20 октомври, рапърът No Brainer беше в тенденция по грешни причини в социалните медии. Шанс Рапърът изглежда не е знаел, че неговите последователи в Twitter могат да видят какво харесва. В резултат на това той харесва поредица от графични филми за транс лица.

Това не е първият път, когато знаменитост се появява в социалните мрежи. В миналото треньорът на НБА Док Ривърс е бил виждан да прави същото. Заслужава да се отбележи, че няма екранни снимки или други доказателства, че 29-годишният художник е харесал гореспоменатите видеоклипове. Интернет обаче е претъпкан с други потребители на мрежата, които обсъждат същата тема и вероятно потвърждават неговите дейности в социалните медии.

Коя е съпругата на Chance The Rapper?

Носителят на Грами е женен за Кирстен Корли, с която има близо 10-годишна връзка. Кирстен Корли е създател и главен изпълнителен директор на марката за детско облекло World of BOBY. Марката дебютира през юли 2018 г. Според официалния й уебсайт това беше:вдъхновен от желанието да видим по-голямо представителство и разнообразие в индустрията за детско облекло.

  Шанс Рапърът

Била е модел и баскетболист, преди да започне собствен бизнес. 29-годишният спечели състезанието на Nike „Gotta Shine“, както и All Summa x Jordan League. Между 2014 г. и 2016 г. тя позира за множество лейбъли, включително Александър Уанг и Шелби Щайнер. Корли учи психология в университета DePaul в Чикаго, където получава бакалавърска степен по изкуства. Chance и Corlet Chancelor Johnathan Bennett, истинското име на рапъра, започнаха да се срещат през 2013 г. Двамата се срещнаха за първи път, когато певецът беше на девет години, на бизнес парти на майка му. Само след кратка среща тогава, двамата се присъединиха през 2012 г. на филмовия фестивал South by Southwest в Тексас.

Двойката се ожени в Нюпорт Бийч, Калифорния през март 2019 г. Двамата са родители на две деца. Кенсли, първото им дете, се роди на 21 септември 2015 г. Марли, втората им дъщеря, се роди на 29 август 2019 г. Двойката не се страхува да покаже привързаността си. Chance The Rapper написа на жена си на 25-ия й рожден ден в публикация в Instagram:

От самото начало до самия финал. И двамата сте моят най-стар и най-близък приятел. Ти си този, който носи отговорност за всички най-прекрасни неща в живота ми.

  Шанс Рапърът

Интернет потребителите отговарят на Chance Twitter последователите на рапъра

Може да се очаква, че феновете на рапъра ще го критикуват за изричните му видеоклипове. Нищо подобно обаче не се случи. Много хора намериха сценария за забавен и попитаха как е възможно художникът да не знае, че другите могат да видят какво харесва в Twitter. Сайтът на социалните медии беше залят с мемета, някои от които описваха възможната реакция на рапъра към феновете, които откриха поведението му в Twitter. Сред туитовете бяха:

Шанс Към момента на писане рапърът не е обърнал внимание на проблема.

Популярни Публикации