Кой е Луксалот Райт? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Луксалот Райт , често известна като Лукс Райт, е американска знаменитост. Steve-O е сценичното име на Stephan Gilchrist Glover. Стив е опитен актьор, музикант и продуцент, който също се занимава със стендъп комедия. Luxalot се появява във филми и телевизионни предавания като Jackass: The Movie, Jackass и Jackass 3D.

Бързи факти

Пълно име Лукс Райт
Професия Дизайнер, фотограф и личност в социалните медии
Популярни за американска личност
Приблизителна нетна стойност 500 000 USD (приблизително), към 2021 г
Възраст 33 години
Дата на раждане 19 май 1987 г
Зодия Телец
Родно място Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност Причинно-следствена връзка
Училище / университет Училище: Държавна гимназия, Колеж: Университет на Джорджия, Образователна квалификация: Завършил
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 61 кг
Измерване на тялото 34-26-35
Цвят на очите черен
Цвят на косата Тъмно кафяво
баща Глоувър Райт

Luxalot Wright Wiki

Луксалот Райт е родена на 19 май 1987 г. Тя прекарва по-голямата част от детството си в Калифорния, където е родена и израснала. Тя е в светлината на прожекторите, откакто обяви годежа си със Стефан Гилкрист Глоувър, известна британско-американска телевизионна личност. Лукс Райт е висок 5 фута 5 инча (1,65 метра) и тежи около 61 кг (132 фунта). Височината й е 34-26-35 инча. Черната й коса и големите кафяви очи допълват красотата й. По отношение на образованието и сертификатите, тя получава асоциирана степен по изкуства и визуална комуникация от FIDM през 2007 г.

Лукс Райт е християнка и от кавказки произход. Телец е нейната зодия. Кога ще празнува рождения си ден все още не е известно. Според Уикипедия Лукс Райт е на 36 години.Luxalot Wright Съпруг, брак

Годежът й със Стивън Гилкрист Глоувър, по-известен като Стив-О, стендъп комик и писател, най-известен с ролята си в Jackass на MTV, я привлече още повече внимание. В различни периоди те публикуват снимки от сесията си в социалните мрежи. Двойката се жени през 2002 г., но се развежда след едва година брак. Стив се жени за Британи Макгроу за втори път. От друга страна, вторият брак на Стив продължи само около две години.

През 2006 г. те се женят и се развеждат на следващата година. Лукс и Стив се сгодиха на 21 януари 2020 г., но все още не са се оженили.

  Луксалот Райт

Луксалот Райт

кариера

Райт изкарва прехраната си като стилист на реквизита. Lux получава опит като асистент по красота в Chic Little Devil през 2010 г. Тя стажува в rock sugar pan Asian kitchen за шест месеца през декември 2010 г. Lux става известен, след като работи със Стивън Гилкрист Глоувър, известен британски актьор. Тя е каскадьор, автор, стендъп комик, клоун, вокалист и амбициозна певица.

Той също така участва в 32 епизода на шоуто wildBoyz от 2003 до 2006 г. Актьорът е редовен член на актьорския състав в шоуто, Totally Busted. Стив също се е появявал в уеб сериали като The Slow Mo Guys, Game Grumps, Hot Ones и Ultimate Expeditions.

Любопитни факти

  • Лукс Райт е родена на 19 май 1987 г. и е на 33 години.
  • Луксалот Райт е истинското име на Лукс.
  • Тя получава асоциирана степен по изкуства и визуална комуникация от FIDM през 2007 г.
  • Стивън Гилкрист Глоувър, известна британско-американска телевизионна личност, беше привлечен да й помага.
  • В свободното си време работи като фотограф и стилист.
  • Лукс Райт е родена на 19 май 1987 г. и е на 33 години.
  • Lux има акаунт в Instagram.
  • Лични влогове, влогове за пътувания, фотосесии на модели и филми с годеника й могат да се видят в канала й в YouTube.
  • Нейният акаунт в Instagram, @luxalot, има приблизително 307 000 последователи.

Популярни Публикации