Лора Лини и любовната история на нейния съпруг

Лора Лини и съпругът й Марк Шауер имат щастлив брак. Тоест реалният й живот е доста по-различен от съществуването й на екрана. В Озарк, където играе амбициозната Уенди Бърд, тя има своя дял от брачни проблеми. Нейният герой в наградената с Еми драма на Netflix е омъжена за Марти Бърд на Джейсън Бейтман. Още преди Озарк актрисата, носителка на награда „Еми“, беше известно име в Холивуд, след като се появи във филми като „Първичен страх“, „Шоуто на Труман“, „Наистина любов“ и „Можеш да разчиташ на мен“. Така че е разумно нейните последователи да се интересуват от личния й живот, като например кога се е омъжила и дали има деца.

Любовната история на Лора Лини и нейния съпруг

Лини се омъжи за съпруга си агент по недвижими имоти през май 2009 г., след като бяха сгодени от 2007 г. Първоначално се срещнаха на филмовия фестивал Telluride в Колорадо през 2004 г. Шауер беше домакин и връзка между града и събитието. В интервю за The New York Times от 2010 г. тя си спомня първия път, когато го е срещнала. Шауер, каза тя, е V.I.P. домакин, назначен за нея за уикенда. От пръв поглед актрисата от Озарк се влюбва в агента по недвижими имоти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от лаура Лини (@itsmelauralinney)Тя призна, че го е погледнала и се чуди дали е привлечена от него. Тя осъзнаваше, че усещането е необичайно за нея, но призна, че чувства нещо прекрасно. След размяна на имейли двамата се разбрали да се срещнат в Чикаго. Лини имаше чувството, че всичките й притеснения са изчезнали, когато се събраха отново. Те се влюбиха силно и бързо. Те се ожениха скоро след това на церемония на открито. По отношение на брака, семейната двойка е по-скоро лична. В резултат на това нищо не се знае за връзката им.

Лора Лини обсъжда майчинството

Бенет Армистед Шауер, синът на Лини, е роден през януари 2014 г. от Лини и нейния съпруг. По това време тя беше на 49 години и пазеше бременността си в тайна. Лини информира Кели Рипа на Live with Kelly, че не е скрила бременността си нарочно; тя просто не го оповести. Тя имаше проблеми със зачеването. Затова тя запази мълчание, за да гарантира, че детето й ще дойде безопасно и в добро здраве.

 Лора Лини

Лора Лини

След като роди сина си, тя призна, че родителството я е променило по начини, които не е очаквала. Тя видя как тялото й се променя и действа по различен начин, а емоциите й стават по-интензивни. Накрая се оказа с изпънати лицеви мускули от толкова много усмивка. Лини също призна, че жонглирането между родителството и работата й е предизвикателство. Актрисата беше склонна да посвети цялото си време на детето си, но осъзна, че това е невъзможно. В крайна сметка тя можеше да направи всичко възможно само да се справи с родителството и професията си.

Популярни Публикации