Колийн Роуланд - Всичко, което трябва да знаете за нея

Съпругата на Арън Рамзи е Колийн Роуланд . Пълното име на Арън е Арън Джеймс Рамзи и той е футболист на клуба Ювентус, както и на националния отбор на Уелс.

Бързи факти

Пълно име Колийн Роуланд
Първо име Колийн
Фамилия Роуланд
Професия Съпруга на знаменитост
Националност британски
Град на раждане Карфили, Уелс
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Женен
Съпруг Арън Рамзи
Без деца 3
Дата на раждане 2 февруари 1990 г
Възраст 32 години
Женен Дата 2014 г

Връзки и афери на Колийн Роуланд

Колийн и Арън са се познавали от деца, израснали в Caerphilly, Уелс. Те също са от една и съща националност. Няма конкретна информация как е започнала връзката им, но са заедно повече от десетилетие. По-късно същата година красивата двойка реши да се ожени. Оттогава живеят страхотно. Двойката избра да проведе сватбата си в замъка Калдикот в Обединеното кралство. В резултат на това тяхното събитие беше отбелязано в други страни, включително Карибите и Уелс. Колегите на Арън, включително Тео Уолкът, Гарет Бейл и други, бяха сред видните посетители. Освен това младоженецът пристигна на мястото на сватбата с хеликоптер. Той носеше тъмносин костюм с подходяща вратовръзка и бяла обикновена риза, докато булката носеше бяла рокля от тръба с бродерия в горната половина на роклята. Косата й беше елегантно сплетена. Основната точка на тяхната церемония обаче беше, че двойката помоли гостите си да дарят пари на благотворителната организация за Паркинсон в Обединеното кралство вместо скъпи подаръци. След ритуалите младоженците отлетяха за Венеция за прекрасен меден месец.

  Колийн Роуланд

Колийн Роуланд със съпруга си (Източник: Pinterest)Колийн Роуланд Деца

Колийн роди първото си дете, син на име Сони Рамзи, след година брак. След това, след тригодишна пауза, тя роди близнаци. Дадоха им имената Томас Рамзи и Теди Рамзи. Те са петчленно семейство. Колийн беше заснета да се забавлява в Ибиса със съпруга и децата си. Те също бяха забелязани на Балеарския парти остров. Можем да видим снимки, на които те държат децата си, докато се наслаждават на водата. От една страна Арън беше топлес, разкривайки атлетичното си тяло, докато Колийн беше облечена в черни бикини, слънчеви очила и кок в косата.

Колийн Роуланд и начинът на живот на нейния съпруг

Колийн и съпругът й са доволни от живота си. Тя поддържа изключително активен акаунт в Instagram. Изглежда, че е голям кулинар. Могат да се намерят различни приятни ястия, включително подобен на десерт чийзкейк с масивна тава, ванилов чийзкейк, канелени рулца, гигантски бисквитки, заредени с Нутела, и много храни като гигантски бургери и суши, Paccheri и т.н. Тя също така сподели снимки на децата и съпруга си, каращи велосипеди в еднакви суичъри, както и семейни разходки в есенното време с Арън, празнуване на рожден ден, празнична вечеря, посещение в Алба за изключителна вечеря и много други вечери за срещи.

Колийн Роуланд Нет Уърт

Тъй като финансовата информация на Колийн беше трудна за проследяване, вместо това ще публикуваме общата прогнозна нетна стойност на нейния съпруг, която е посочена като 26 милиона евро към октомври 2022 г.

Популярни Публикации