Звездите от Summer House Линдзи Хъбард и Карл Радке се сгодиха

Според ХОРАТА, предложението се е състояло на Dune Beach в Саутхемптън и е било записано за предстоящия сезон на Summer House. Карл убеди Линдзи, че отиват на огън като претекст, че той може да предложи брак. Линдзи, която се среща от началото на 2022 г., беше посрещната с интимен пикник, когато пристигнаха на място. Пикникът дойде след дълго и красиво предложение. Карл твърдеше, че е скрил пръстена в плажна чанта, която носеше със себе си, и помоли Линдзи да се омъжи за него, казвайки: Нашата любовна история едва започваше. Линдзи отговори: Хиляда пъти, да! на неговото запитване.

Връзката на Линдзи Хъбард и Карл Радке в Summer House

Линдзи и Карл бяха сред първоначалните членове на актьорския състав на програмата Bravo, когато дебютира през лятото на 2017 г. Те се опитаха да развият приятелството си в романтика по време на четвъртото си пътуване до Хамптънс през 2019 г. Въпреки това, напрежението между двамата възникна, когато Карл призна, че не иска да има обвързана връзка с актрисата от Лятната къща. По-късно, когато Линдзи присъстваше, той покани учител по фитнес.

  Линдзи ХъбардЛиндзи дойде в Instagram, за да говори за ситуацията, а Карл призна, че алкохолът може да е изиграл роля в избора му. Докато рекламираше сезон 4 на Summer House, той каза на Entertainment Tonight:

Линдзи е прекрасна млада дама. Ти пиеш и си прекарваш добре, докато аз съм необвързан... Те вярват, че трябва да излизаш с най-добрия си приятел. Това обикновено работи добре. Имаше няколко сутрини, когато се събуждах, без да знам какво се е случило предната вечер.

По-късно двойката Summer House поддържа връзката си и се подкрепят взаимно през трудните времена. Линдзи беше там, за да утеши Карл, когато брат му почина в петия сезон на програмата. През октомври 2021 г. Карл официално заяви, че е изкарал 10 месеца трезвеност. Скоро по-късно романсът им се появи отново в новините, когато те качиха свои снимки заедно в социалните медии. На Хелоуин двамата дори се издокараха като двойка. Накрая Карл обяви пред US Weekly през януари 2022 г., че двойката се среща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Линдзи Хъбард (@lindshubbs)

Той заяви:

Имам удоволствието да съобщя, че се срещаме и че нещата вървят добре. Щастливи сме. Тя беше голяма подкрепа и част от живота ми в продължение на много години. … Искам да кажа, че се смеем един друг неудържимо. Никога не съм се чувствал повече като себе си, отколкото когато съм с нея. Това е силно за мен.

Актьорът от Summer House също каза, че нещата между двамата са станали любовни към приключването на снимките на сезон 6 през септември 2021 г. Карл, от друга страна, каза, че първо е бил ужасен, тъй като Линдзи е била най-близката му приятелка и отбеляза:

Просто имаше още сензации. Прекарваме много време заедно. Не мога да ви опиша колко от нашите приятели са ни отбелязали: „О, какво ще кажете за това, нали знаете…“ Например постоянно мислиш за мен и Линдзи. И аз побързах да се отдалеча от него по някаква причина. Бях ужасен, защото срещата с най-близкия ти приятел е ужасяваща.

Те са били заедно, ходили са на пътувания, прекарвали са време със семействата си и са били заедно на церемонии по награждаване и червени килими оттогава. Двойката разкри пред US Weekly през май 2022 г., че се готвят да живеят заедно.

  Линдзи Хъбард

Карл твърди, че са изключително сериозни, влюбени и много щастливи и че се местят на съвсем ново място. 37-годишният обясни:

Наистина сме доволни да започнем нашата нова глава заедно. Съвместният живот е огромна стъпка, но го правим вече повече от година, като просто сменяме жилищата си тук и там.

Други членове на актьорския състав на Summer House също бяха там, за да отбележат събитието. Кайл Кук, Даниел Оливера, Пейдж Десорбо, Мия Алън и Андреа Денвър бяха сред тях. Карл предложи брак с искрящ пръстен на Nicole Rose с 3,5-каратова квадратна брилянтна възглавничка с два диаманта във формата на полумесец отстрани, според PEOPLE. След това двойката празнува с приятели и семейство в Dockers Waterside Marina & Restaurant. Бащата и мащехата на Хъбард бяха дошли от Флорида, за да се присъединят към младоженците на големия им ден.

Популярни Публикации