Звездите на Dancing Dolls Dyshea Upshaw бяха починали

4 Dancing Dolls Даяна Уилямс, лайф коуч, обяви смъртта на Dyshea Upshaw във Facebook на 13 юни. Феновете на танцуващата група бяха съкрушени. Отрядът скърби за загубата на Шакира Гатлин месеци преди катастрофата. Треньорката Даяна не успя да приеме смъртта на Дишея Ъпшоу. Тя сподели снимка на детето във Facebook, припомняйки жизнерадостната и мотивираща личност на танцьорката. Тя заяви:

Една от моите кукли е изчезнала. Не разбирам и не съм добре!! Господ Исус!!!! Тя беше смела, непрекъснато се опитваше да повдигне себе си и всички останали в куклената къща...

Уилямс твърди в друг туит, че Дишея Ъпшоу обича да танцува и непрекъснато натиска съотборниците си. Уилямс продължи:Тя не се отказваше, никога не отстъпваше от нищо, беше вокална, беше животът на купона и просто беше харесвана като цяло...... Нашето танцуващо семейство изпитва такава болка в момента... Танцът беше в нея, тъй като е във всички нас...

Причината за смъртта на Dyshea Upshaw и точната дата на смъртта бяха неясни по време на писането на тази статия. Въпреки това съобщения във Facebook, изпратени от нейни приятели, предполагат, че танцьорката е била жертва на убийство.

Приятели и интернет потребители смятат, че Диши Ъпшоу е починал в резултат на насилие с оръжие.

Куиара Браун, танцьорка, предположи в публикация в социалните медии, че Ъпшоу е бил жертва на насилие с оръжие. Той гласеше:

Не мога да повярвам, че си тръгна, BabyGirl… DyShea, сърцето ми е с теб и семейството ти… В името на цялото ни танцуващо семейство… Това НЕ е приемливо… НИЕ НЕ СМЕ ДОБРЕ… Господи, моля те, утеши ни всички… Това насилие с оръжие ТРЯБВА ДА СПРЕ!!! Моля, молете се за детето ми и целия ни бизнес… Това е наистина болезнено.

 Dyshea Upshaw

Dancing Dolls 4 Life: Всичко, което трябва да знаете

Седалището на Dancing Dolls 4 Life е в Джаксън, Мисисипи. Компанията е една от най-известните и успешни танцови компании в Съединените щати. В миналото ансамбълът е представял вълнуващи мажоретни танцови жанрове. Млади дами от цялата страна искат да се присъединят към групата. На известните танцьори беше разрешено да демонстрират способностите си в Bring It! на Lifetime Network за пет сезона от 2014 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dianna M Williams Inc (@mrs_d2u)

Според официалния уебсайт на фирмата, те насърчават:

изкуството на танците насърчава голямо самочувствие, упоритост, постоянство, добри академични постижения, участие в общността и ценността на здравето сред младите жени.

 Dyshea Upshaw

Това не е първият път, когато член на танцовата общност умира. Шакира Гатлин беше трагично простреляна на улица Барнс в Джаксън, Мисисипи, през февруари. По това време тя беше само на 19 години. Даяна Уилямс наскоро каза в социалните медии, че младежи като Шакира и Диши не заслужават да умрат. Тя каза, че и двамата са отлични деца.

Популярни Публикации