Звездата от Платвил Ким Плат разкрива причината зад това да е толкова защитна към децата си

Във вторник вечер се излъчи нов епизод на Добре дошли в Платвил. Всичко се обърка в семейство Плат, тъй като всеки се опита да се справи с новината за развода на родителите си по свой уникален начин. Междувременно Ким разкри на Мика за първи път защо е била толкова защитна към децата си. Всичко се сведе до ужасяваща случка от нейното минало.

Мика и Ким се срещнаха на питие в епизод 9 на Добре дошли в Платвил. Мика попита майка си за нейния стил на родителство по време на дълбок разговор. Те бяха отгледани във ферма, изолирана от хората, бяха обучавани вкъщи и бяха религиозни. Но отговорът, който Ким предложи на Мика, не беше неочакван нито от него, нито от някой друг. Въпреки че за актрисата от „Добре дошли в Платвил“ беше трудно да обсъди травматичната си история, тя осъзна, че е необходимо повече да не се крие от детето си. Тя призна, че е била твърде защитна към децата си и ги е възпитавала по начина, по който го е правила, откакто е била малтретирана като малка.

В Добре дошли в Платвил, епизод 9, сезон 4, Ким разкри, че нейната детегледачка я е изнасилила, когато е била дете.

Мика и Ким излязоха за коктейли, въпреки всичко, което им беше казано. Мика разпита майка си защо е отгледала децата си по този начин по време на дискусия относно причините на Ким да напусне брака си с Бари. Ким се колебаеше да се отвори на Мика, но в крайна сметка предпочете да му отговори. Тя каза, че има много причини, но една от най-важните е, че е била малтретирана от детегледачката си, когато е била само на 4 или 5 години.

Ким каза, че майка й е самотна майка, която дава всичко от себе си. Тя наела тийнейджър като детегледачка. Ким продължи да казва,

Мога само да кажа, че когато имаш малки момичета, последното нещо, което искаш, е да са на неподходящото място в неподходящото време, за да им се случи нещо лошо.

  Ким Плат

Ким каза, че това се е случвало през цялото време, докато е растяла. Тя каза още, че статистиката показва, че тези, които не подозирате и които са близки до членове на семейството, са тези, които в крайна сметка правят нещо подобно. Мика беше изненадан от разкритието на майка си, но знаеше откъде идва. Продължавайки, актрисата от Добре дошли в Платвил каза, че винаги е знаела къде са децата й, с кого са и какво правят.

Това изигра основна роля в това да бъда защитен, може би прекалено защитен, но опасността да не бъда достатъчно защитен е толкова огромна за мен, че бих предпочел да греша от страна на свръхзащита, отколкото под защита и да ми се случи нещо подобно.

Мика беше изненадан от разкритието на Ким и призна, че си е въобразявал, че са отгледани само по религиозни причини. Ким каза, че не е искала да информира никого по това време, тъй като са били твърде малки. Актьорът от „Добре дошли в Платвил“ се съгласи с майка си и каза, че когато е бил приблизително на 18 години, е подозирал, че има друга причина, но не е очаквал, че ще бъде това. Мика продължи да казва, че въпреки че беше натъжен да научи какво се е случило с майка му, той беше благодарен, че тя му се е доверила.

  Ким Плат

По-нататък Мика каза, че като малък е знаел много малко за детството на родителите си. Той каза още, че като дете е вярвал, че са безупречни. Но след като чу какво има да каже майка му, всички парчета от пъзела си дойдоха на мястото и той разбра, че всеки е просто човешко същество. Сезон 4 на Добре дошли в Платвил се излъчва всеки вторник от 22:00 часа. ET на TLC. Читателите могат да намерят допълнителна информация в своите местни обяви.

Популярни Публикации