Звездата от Джо Милионер Калах Джаксън разкрива предпочитанията си към Стивън Макби като възможен партньор

„Кодът на Калах“ най-накрая беше дешифриран от момчетата на Джо Милионера. Кърт Соуърс и Стивън Макби видяха Калах Джаксън най-накрая да се отвори и избраха и двамата да отидат на срещи в рамките на епизод 10. Тя каза, че й трябва повече от другите дами в програмата, за да бъде уязвима към хората. В крайна сметка актрисата от Джо Милионер избра Стивън като идеален партньор, с когото да продължи напред. МакБий беше планирал изненадващ концерт на Истън Корбин за Калах на срещата им, като избра да отиде с него по-прост и по-жизнен. Тя призна в изповедалня:

Това е най-романтичното нещо, което някога съм изпитвал, и наистина изглежда като филмова сцена.

Кала Джаксън, звездата от Джо Милионер, говори открито и избира Стивън МакБий за бъдещ партньор.

В Джо Милионер епизод 10, дамите можеха да изберат кой от двамата момчета искат да им бъдат партньори след програмата. Кала започна да говори за предишната си връзка, преди да се съгласи да прекара време и с двамата момчета. Тя заяви:Целият този сценарий беше доста неприятен за мен и изглежда странно да се излагам там. Меко казано, последният човек, с когото излизах, завърши по доста токсичен начин и си мислех, че съм го преодолял. Но не го разпознах, докато не ви чух да споменавате, че гардът ми е вдигнат...

 Кала Джаксън

Откритостта и уязвимостта на Калах изуми както Кърт Соуърс, така и Стивън Макби. Стивън все още се притесняваше от връзката си с Кала на срещата, която беше уредил за нея. Той призна в изповедалня:

Наистина очаквам с нетърпение да преживея някои от ранните си спомени. Но в същото време искам да се уверя, че акцентът ми все още е лазерно фокусиран върху Калах; мога ли наистина да се свържа с нея, ако тя не ми се отвори? Колкото и прекрасна да е тя, ако не се отвори повече, няма начин да се справя с това.

Калах разказа на звездата за опита си в програмата, като каза:

Честно казано, не разбирах колко съм предпазлив, докато не попаднах в това... Ще кажа нещо като, хвърлих ви под око от самото начало. Честно казано, част от причината да държа Кърт в течение е, че не знаех какво чувстваш към мен.

 Кала Джаксън

Стивън каза, че не е романтичен човек и не е обмислял малките детайли. Той изрази привързаността си към Калах, като каза:

Искам да знаеш, че това селско момче е влюбено до уши в теб.

Кала беше убедена в привързаността си към актьора Джо Милионер, след като прекара време с него на срещата им, и в крайна сметка се раздели с него на следващия ден на тяхната среща. След като Кала разкри произхода си и изрази привързаността си, предстоящият финал на Joe Millionaire ще покаже дали Стивън е избрал знаменитостта за своя спътница в живота. Последният епизод от програмата даде на зрителите нещо, което да очакват с нетърпение, като останаха само четири дами. Предишният епизод на Джо Милионер ще бъде излъчен по Fox в четвъртък, 10 март 2022 г., от 20:00 ч. ЕТ.

Популярни Публикации