Звездата на TikTok Кортни Парчман като съдия в Is It Cake

Кортни Парчман е инфлуенсър в социалните медии и актриса от Съединените щати, която стана известна след участието си в новото състезателно шоу на Netflix Is It Cake?

Тя също е участвала в редица филми. От друга страна, Parchman е добре познат в социалните медии, като има над един милион последователи в TikTok.

 Кортни Парчман

Кортни ПарчманIs It Cake Star’s Courtney Parchman TikTok – Какво не знаехте

Кортни Парчман е един от съдиите на „Is It Cake?“, както беше съобщено по-рано. Финес Мичъл и Фарли Елиът ще се присъединят към нея в епизод 4 като допълнителни съдии. Изключителни пекари от цял ​​свят са поканени да се състезават в това ново шоу на Netflix, в което те трябва да създадат торта, която не изглежда като торта. Поради тази причина се нарича Торта ли е?

В резултат на това много хора очакват появата на Кортни Парчман като съдия. Освен това програмата дебютира в Netflix в петък, 18 март 2022 г. Тя е актьор, който направи своя филмов дебют в късометражния филм Short Flags като Red Flag през 2020 г. Държавният университет на Оклахома й присъди бакалавърска степен.

Според биографията й в IMDb, Парчман работи и върху следващия си филм, Sugar Baby, в който ще изиграе Ава.

Кортни Парчман Възраст, височина

Кортни Парчман е 26-годишна актриса. На 23 януари 1996 г. е род. Тя е израснала в Далас, Тексас, и е родена във Вирджиния. Изглежда висока 5 фута и тежи 55-60 кг. Това е само приблизителна оценка на нейния ръст и тегло.

С кого се среща Кортни Парчман в момента?

Феновете на Parchman искат да научат повече за миналото на нейния приятел. От друга страна, звездата на TikTok остана мълчалива за връзката си. Тя предпочита да остане анонимна, когато става въпрос за личния й живот и текущото й състояние на запознанства.

Много хора предполагат, че тъй като тя е добре познат TikTok, тя има някой в ​​живота си, когото крие от по-широкия свят. Тя обаче може да е доволна от професионалния си живот и да изисква време за лични връзки.

Тя също мълчи в социалните мрежи за връзката си. Тя може да разкрие състоянието на връзката си на света през следващите дни. В Instagram може да намерите Кортни Парчман.

Кортни Парчман минава под дръжката @averagefashionblogger в Instagram. Тя има 421 хиляди последователи в потвърдения си акаунт в Instagram.

Популярни Публикации