Звездата на RHONJ Джаки Голдшнайдер обсъжда битката си с анорексията

В скорошен епизод на Bravo’s RHONJ сезон 12, домакинята Джаки Голдшнайдер разказа за борбата си с анорексията . Джаки и съпругът й Еван Голдшнайдер бяха навън за ранна вечеря, докато децата им бяха в лагера за сън, когато тя разкри за своето преживяване с анорексия. Когато Джаки се претегли на кантара и видя колко е отслабнала, усети, че нещата излизат извън контрол. Страхуваше се, че ще умре, ако не се откаже след години на екстремни упражнения и ограничена диета поради анорексия.

Тя каза по време на разговора си с Дори Голдшнайдер:

Страх ме е да ям и да не напълнея, но винаги съм гладен.Джаки Голдшнайдер, звездата от Истинските съпруги от Ню Джърси, обсъжда борбата си с анорексията.

Джаки Голдшнайдер не искаше да яде нищо, което би могло да доведе до дискусия за борбата й с анорексията, докато вечеряше рано със съпруга си. Джаки разказа, че е припаднала, когато двамата се срещнали с приятелите на Евън, докато излизали.

Взех го от някъде, където не съм консумирал нищо. Помните ли онези времена? Бях на ръба на смъртта. Почувствах, че съм излекуван, когато най-накрая започнах да се възстановявам и можех да ям всичко, което искам. Не съм сигурен, не съм добре. Миналата година беше доста трудна за мен. Изпаднах в лек хибернация.

 Джаки Голдшнайдер

Звездата от RHONJ Джаки каза, че не трябва да е доволна от себе си, тъй като е с поднормено тегло. Тя каза, че би предпочела ранна вечеря, тъй като не иска да яде. Евън отговори, като заяви, че това не е живот. Евън също каза, че децата им са видели ритуалните хранителни навици на Джаки да яде само салати, което я натъжава. Тя заяви:

Това много ме дразни. Едно е, ако си го причиня, а съвсем друго е, ако убедя децата си, че това е типично поведение... Притеснявам се, че ще се повторя и ще се самоубия. Просто не искам да го правя повече.

Евън каза, че се е тревожил за Джаки от дълго време и е щастлив да види, че тя сега се отваря и споделя историята си с него. Евън им препоръча да посетят терапевт и Джаки се съгласи. Той заяви:

Реализацията е чудесна и аз ще бъда там, за да ви помагам на всяка стъпка от пътя. аз съм твой партньор; ако изпитваш болка, аз изпитвам болка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джаки Марк Голдшнайдер (@jackiegoldschneider)

Джаки вече беше обсъдила въпроса с актрисите от RHONJ Мелиса Горга и Маргарет Джоузефс по време на закуска. Джаки говори за опита си с анорексия в интервю за ХОРАТА. Тя заяви:

Невероятно съм горд от себе си, че се справих, тъй като беше толкова трудно. Това не е добър начин на живот. Това е ужасно. Беше просто ужасно. И се надявам, че споделяйки историята си, ще мога да помогна на тези, които като мен страдат мълчаливо. Защото ми се иска да знаех, че един ден ще го преодолея. Винаги съм се притеснявал, че никога няма да спра да правя това.

 Джаки Голдшнайдер

Звездата от RHONJ Джаки също обсъди притесненията си от това, че не яде достатъчно и прекалява с упражненията. Нейната гледна точка за живота се промени драматично с раждането на нейните близнаци. Джаки се надяваше, че като сподели своя опит, други, страдащи от същия проблем, ще получат лечение.

Популярни Публикации