Zuckles- Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Зъкълс е добре познат геймър в YouTube. Zuckles е добре известен със своите Let’s Plays и разиграванията на различни игри за оцеляване, включително Rust и Fortnite. Той е добре известен със своя канал Zuckles в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Zuckles, биографията, възрастта, приятелката, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Мейсън Брадфорд
Дата на раждане: 21 август 1999 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Нетна стойност: 0 хил
Държава: Австралия
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност австралийски
Братя и сестри Един (Коби)
Twitter Мейсън Брадфорд в Twitter
Youtube Мейсън Брадфорд Youtube
Instagram Instagram на Мейсън Брадфорд

Възраст и ранен живот на Zuckles

Мейсън Брадфорд е истинското име на „Зъкълс“; той е роден на 21 август 1999 г. в Австралия. Към 2021 г. той е на 21 години. Неговата зодия е Лъв. Баща му беше стриптизьор на пълен работен ден, а майка му беше държавен служител. Той има отпаднал от гимназията брат на име Коби, който притежава канал в YouTube. Zuckles не е разкрил много за ранния си живот или образование.

Височина и тегло на Zuckles

Колко висок е Zuckles? Той е млад мъж с тъмно кестенява коса и сини очи. Няма информация за неговия ръст, тегло или други физически измервания. Зъкълс

Zuckles (Източник: Instagram)

кариера

Когато Zuckles за първи път започна да играе Minecraft, той измисли прякора си. Когато беше в седми клас, той направи първия си IRL видеоклип, защото беше популярен сред децата на неговата възраст по това време. Той също беше голям фен на PewDiePie и се опитваше да го имитира малко в първите му представяния. Zuckles закупи Rust през 2013 г., след като видя няколко от видеоклиповете на @Marplier в YouTube. Той реши, че изглежда забавно и вместо това започна да създава съдържание за него. Той и брат му бяха толкова пристрастени към него, че пропускаха училище, за да играят. Въпреки че беше активен в своя канал, едва когато започна да стриймва с @Faceless, каналът му наистина се разви.

Нетна стойност и награди на Zuckles

Той получи сребърен бутон за възпроизвеждане от YouTube, защото има над 100 000 абонати на канала си в YouTube. Не е получавал други отличия или номинации. Въпреки това, той печели абонати и последователи в резултат на невероятните си способности за игри. Феновете му го обожават и подкрепят от все сърце. Той изкарва приличен живот от канала си в YouTube и акаунта си в Twitch. Към октомври 2022 г , приблизителната нетна стойност на Zuckles е 0 хил.

Zuckles приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Zuckles? Зъкълс не е направил публични изявления за любовния си живот. Той най-вероятно е необвързан. Няма информация и за предишни негови връзки, бивши гаджета или предишни ангажименти. В момента той се фокусира върху кариерата си и прекарва повече време в платформата YouTube, усъвършенствайки уменията си.

Също така, знайте за Нетна стойност на Паркър Ричардсън, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации