Зоуи Палмър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Етническа принадлежност, Кариера

Зоуи Палмър е наполовина канадска, наполовина английска актриса. Зоуи Палмър е добре известна с появата си на д-р Лорън Луис в драмата за призраци Изгубеното момиче. Освен това, нейната забележителна роля е Android в шоуто „Тъмна материя“, чиято премиера беше на 12 юни 2015 г. Научете повече за нетната стойност на Зоуи Палмър, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Зоуи Палмър
Дата на раждане 28 октомври 1977 г
Възраст 43 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число 8
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Женски пол
Професия актриса
Държава Англия
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло 56 кг
Семейно положение по отношение
Запознанства Александра Лалонде
Нетна стойност 2 милиона долара
Заплата 50 хиляди долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-25-35
Родно място Камборн, Корнуол, Англия
Националност смесен (британско-канадски)
образование Йоркски университет
Братя и сестри Едно (Трейси (Палмър) Уайлър)
Twitter Зоуи Палмър в Twitter
Instagram Инстаграм на Зоуи Палмър
IMDB Зоуи Палмър IMDB
Седмица Zoie Palmer Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Зоуи Палмър

Зоуи Палмър е на 43 години към 2021 г. Тя е родена на 28 октомври 1977 г. в Камборн, Корнуол, Англия . Родителите й също имат британски и ирландски произход.

Тя също споделя детството си със сестра си Трейси Палмър Уейлър. Тя се кандидатира като кандидат на Прогресивната консервативна партия на Онтарио в избирателния район Кичънър—Ватерло както на частичните избори през 2012 г. за Законодателното събрание на Онтарио, така и на общите избори през 2014 г.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Зоуи Палмър? Що се отнася до пропорциите на тялото на Зоуи, тя е висока 5 фута 6 инча и тежи около 56 кг . Мерките на тялото й са 34-25-35 и има стройна конструкция. Тя носи обувки номер 9 и риза номер 4. Косата й също е руса, а очите й са тъмнокафяви.

  Зоуи Палмър

Зоуи Палмър позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Зоуи Палмър 2022 г

Колко е нетната стойност на Зоуи Палмър? Тя е продуктивна актриса, която се е появявала в много хитови филми и телевизионни предавания. В резултат на това кариерата й донесе много богатства. Нетната стойност на Зоуи Палмър се очаква да бъде между 0 000 – милион към октомври 2022 г.

Професионален живот и кариера

През детството си Зоуи Пламър започва кариерата си като актриса в Red Barn Theatre в Джаксън Пойнт, Онтарио, Канада. В Одисея 5 тя също служи като учен. По същия начин тя играе Ребека Кул в The Scream Team. През 2003 г. тя се появява в друг телевизионен сериал, биографичният филм 'Рейгънс'. След това тя участва като Патси Сойер в хитовия телевизионен музикален драматичен сериал Instant Star от 2006 до 2007 г. Въпреки факта, че тя направи пробив в професията си през 2010 г. След това, през 2010 г., тя играе д-р Лорън Луис в телевизионния драматичен сериал Изгубено момиче. В този филм тя дори се вижда да пее на френски. Освен това тя изигра Тора във филма от 2013 г. „Предателството на нейния съпруг“.

Анабел в късометражния романс Terminal Venus (2003), Хейли в любовната комедия The Untitled Work of Paul Shepard (2010), Черил в свръхестествения хорър Devil (2010), полицай Франсис Джейн в криминалния трилър Cold Blooded (2012), Лу в комедията Sex After Kids (2013) и Бетани във фентъзи приключението Patch Town (2014) са сред другите й филмови изяви (2014).

Зоуи Палмър Гадже и срещи

Кой е гаджето на Зоуи Палмър? Зоуи сега излиза с телевизионния продуцент Александра Лалонд (Алекс). Те бяха заедно от 2011 г. И двамата бяха показани за първи път заедно на Международния филмов фестивал в Торонто и са добре позната гей двойка на екрана.

Тя излезе като лесбийка по време на излъчването на 2-рите канадски екранни награди на 9 март 2014 г., когато похвали своя спътник в живота, канадския режисьор Алекс Лалонд. Те също имат бебе, Лука, от предишния брак на Лалонд.

Също така, знайте за Дия Един Нетна стойност, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации