Zoey Aune- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Зоуи Ауне е личност в социалните медии, най-известна със своя TikTok канал Zoey aune. Нейните клипове за синхронизиране на устни, моделиране и комедийни клипове допринесоха за нейната огромна популярност. През март тази година тя стартира своя TikTok канал. Научете повече за нетната стойност на Zoey Aune, възрастта, биографията, националността, височината, гаджето, кариерата и факти

Бързи факти

Истинско име Зоуи Ауне
Псевдоним Зоуи
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст на 23 години
рожден ден 2 януари 1999 г
Родно място НАС
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 4 инча
Тегло прибл. 48 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка ЧЕ
деца ЧЕ
Съпруг/съпруг ЧЕ
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Zoey Aune Възраст и националност

На колко години е Зоуи Ауне? Тя беше родена на 2 януари 1999 г . Тя е 23 години към 2022 г. Тя е американска гражданка, но точното й родно място все още не е известно. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Zoey Aune и други подробности за семейството. Zoey Aune също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

  Zoey Aune възраст

Зоуи АунеВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Зоуи Ауне? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. Зоуи Ауне има руса коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.

Zoey Aune Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Zoey Aune? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Зоуи Ауне има доста добри приходи. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Зоуи Ауне се оценява на 1 милион долара.

  Zoey Aune нетна стойност

Зоуи Ауне

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Zoey Aune придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Зоуи Ауне? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Тя има над 1,9 милиона последователи в своя TikTok канал. Тя е висока 5'2″.
  • Тя е родена и израснала в Съединените щати и в момента живее в Минесота. През ноември 2020 г. по-малките й братя се появиха в акаунта й в TikTok.
  • В акаунта си в TikTok тя е използвала песента Downtown на Macklemore и Ryan Lewis.

Също така знайте за нетната стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност на Бруклин Гибънс .

Популярни Публикации