Знайте за съпруга на Джинифър Гудуин и техните деца

Джинифър Гудуин споделя синовете си със своя колега и съпруг от „Имало едно време“ Джош Далас. Двойката обаче много обича личното си пространство. Разкриха се някои подробности за връзката им. По същия начин те все още не са разкрили лицата на своите бебета. Ето какво знаем за семейство Гудуин-Далас.

  Джош Далас

Селфи снимка на Джош Далас

Връзката на Джош Далас и Джинифър Гудуин

Преди връзката си Гудуин и Далас имаха редица други любовници. По време на връзката си с Джоуи Керн, актрисата се сгоди през декември същата година. Любовта им обаче не продължи и двамата развалиха годежа си през май 2011 г. За сметка на това Далас имаше дългогодишен брак с Лара Пулвър. Те имаха сватба през 2007 г. и четири години по-късно получиха развод. Гудуин и Далас се срещнаха на снимачната площадка на „Имало едно време“. Гудуин играе ролята на Снежанка/Мери Маргарет Бланчард, а Далас изобразява Чаровния принц/Дейвид Нолан. Подобно на пиесата, в която са се запознали, любовното им пътешествие е като приказка. Това беше като любов от пръв поглед и за двамата и те бяха бити скоро след като се запознаха. Едва по-късно те признаха, че са били романтично обвързани. След известно време, през 2011 г., те започнаха да се срещат.Когато Далас и актрисата за първи път започнаха да се срещат, тя знаеше, че ще се омъжи за него. Именно в Дисниленд тя осъзна, че има проблем. The Big Thunder Mountain Railroad отведе Далас на първото му посещение на най-щастливото място на Земята. В вълнението си актьорът каза, че това е най-щастливият ден в живота ми!

Решението на Гудуин да се ожени за Далас беше безсмислено в този момент. През октомври 2013 г. актьорът предложи брак на любимата си от две години.

На 12 април 2014 г. двойката сключи брак на малка, но зашеметяваща церемония в Калифорния. Всяка година любовта им става все по-силна. Те са женени от близо осем години. Двойката често се хвали един с друг в Instagram, бликайки колко са влюбени един в друг. Освен това присъствието на децата им задълбочи връзката им още повече.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Далас (@joshdallas)

Децата на Далас:

Далас предложи брак на Гудуин, докато тя вече очакваше първото си дете от мъжа, когото обичаше. Оливър се роди на 29 май 2014 г., месец след сватбата, когато тя беше бременна в осмия месец.

През 2015 г. актьорът избухна пред Us Weekly за съпругата си, наричайки я най-добрата майка, която някога е срещал. Въпреки трудностите и неспокойните нощи, той каза, че двамата се справят. През ноември миналата година двойката разкри, че очаква второто си дете. В резултат на присъствието на Оливър, Гудуин каза, че втората й бременност е била по-лесна от първата.

Хюго, второто дете на двойката, се роди на 1 юни 2016 г. Когато Оливър се роди, Гудуин и Далас решиха да не наемат бавачка, но след раждането на Хюго го направиха.

Досега родителите пазели в тайна самоличността на децата си. Докато Далас често актуализира акаунтите си в социалните медии със снимки на децата (особено в Instagram), действителните им лица често са закрити или маскирани.

Популярни Публикации