Знайте за любовния живот на Хари Белафонте и съпругата му Памела Франк

Хари Белафонте , ямайско-американска поп звезда, участва в развлекателната индустрия от 1949 г. Той е известен актьор, певец и автор на песни. Освен това художникът е и хуманитарен активист.

Що се отнася до личния живот, музикантът е женен три пъти. Маргьорит Бърд или Маргьорит Белафонте е първата му съпруга. Бившата двойка беше заедно само от девет години. След това през 1957 г. актьорът се жени за Джули Робинсън, с която се развежда през 2008 г.

Е, великият текстописец е щастливо женен за Памела Франк от доста време. И така, Памела, коя е съпругата на Хари Белафонте? В тази публикация ще научите за съпругата на известен човек.Хари Белафонте и съпругата му Памела Франк са женени от 2008 г

Памела Франк , известна още като Памела Франк Белафонте, стана известна като спътница в живота на Хари Белафонте. Както беше посочено по-рано, музикантът беше свързван с две други жени, преди да се ожени за настоящата си съпруга. Освен това двойката се ожени през 2008 г. и оттогава са заедно.

Освен това настоящата съпруга на Хари Белафонте не е разкрила никаква информация за семейството или братята и сестрите си. Тя трябва, от друга страна, да е имала хубаво възпитание в семейството си. Също така не е известно дали Памела е била омъжена преди това.

Съпругата на Хари Белафонте е фотограф

Освен това съпругата на актьора е професионален фотограф. Памела трябва да е получила диплома, свързана с кариерата й, от някой от известните университети. Тя обаче вече не изглежда да работи по специалността си.

Освен това професията на Франк трябва да й е донесла значителна сума пари. Според Zip Recruiter средната годишна заплата за фотограф в САЩ е 43 114 долара.

Златният век на фотографа трябва да е бил през 80-те и 90-те години на миналия век. Сигурно е направила и много пари през тези години. В резултат на това нетната стойност на Памела Франк трябва да е огромна. Съпругът на Памела, Хари Белафонте, от друга страна, има нетна стойност от 28 милиона долара. Независимо от това, съпругата на Хари Белафонте и той трябва да живеят комфортно благодарение на доброто си богатство.

Съпругата на Хари Белафонте Памела Франк

Памела Франк е майка на четири доведени деца

На Хари и Памела бракът върви добре от почти десетилетие. Двойката обаче все още не е имала общи деца.

Съпругът на Памела Франк, от друга страна, е любящ баща на четири деца от предишни бракове. Адриен Белафонте Бисемайер, Шари Белафонте, Дейвид Белафонте и Джина Белафонте са деца на Хари Белафонте.

Адриен и Шари са дъщерите на Хари и Маргьорит, първата съпруга на Хари. Освен това бившата съпруга на Хари Белафонте почина през 1998 г. По същия начин Дейвид и Джина са деца на актьора от втория му брак с Джули.

Всички деца на Белафонте са израснали и са успешни както в личния, така и в професионалния си живот. Освен това те са се оженили и имат деца. Мария Белафонте, Сарафина Белафонте и Амадеус Белафонте са внуци на Хари Белафонте.

Въпреки това съпругата на Хари Белафонте изглежда е в добро здраве. Не само това, но тя и половинката й си прекарват добре заедно. Връзката на двойката, надяваме се, ще продължи завинаги.

Популярни Публикации