Жизел Линет- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Жизел Линет е добре известна с необичайно горещото си тяло. Специалните характеристики на този модел включват голям б**т и зашеметяващ бюст. Не само това, но този модел е толкова известен, че каналът й в YouTube има над 18,9 хиляди абонати, въпреки факта, че няма качени видеоклипове към момента на писане.

Бързи факти

Пълно име: Жизел Линет
Псевдоним: Жизел
Рождена дата: На 22 февруари 1996 г
Възраст: 24
Хороскоп: N/A
Родно място: Бостън, Масачузетс, Съединени американски щати
Жител: N/A
Бащино име: N/A
Майчино име: N/A
Братя и сестри: N/A
Височина: 5 фута и 3 инча
Тегло: 59 кг
Измервания на тялото: 37-24-38 инча
националност: американски
Етническа принадлежност: Доминиканска
Цвят на очите: кафяво
Цвят на косата: Светлокафяво
образование: N/A
Професия: Модел
гадже: Неженен
Съпруг: N/A
Нетна стойност: 200 000 долара

Биография на Жизел Линет

Жизел Линет е роден в прекрасния град Бостън, Масачузетс, в Съединените американски щати. Семейството й изключително много я подкрепяше в професионалните й начинания. Ето защо тя натрупа милиони фенове чрез работата си. За съжаление няма достоверна информация за нейния родител. Тя има късмета да има по-голяма сестра на име Диас. По същия начин вярваме, че тази талантлива дива е завършила обучението си. Жизел е интелигентна, затова го казваме. Освен това Линет е американка от доминикански произход.

Височина, възраст и размери на тялото на Жизел Линет

Giselles е висока 5 фута 3 инча или 160 см като един от топ моделите в индустрията. Тя е много съзнателна за тялото си и се грижи много за него. Според някои източници безупречното й тяло е резултат от няколко пластични операции.Освен бюста, тя е минала през ножа, за да получи този пълничък задник. Линет също поддържа теглото си до 130 паунда, което се равнява на общо 59 кг. Нейната жизнена статистика е приблизително 37-24-38 инча (95-61-99 см). Тази прекрасна дама е родена на 22 февруари 1996 г. Тя ще бъде на 24 години през 2020 г. и ще е родена под знака на Риби. Освен това тази зашеметяваща дама има дълга светлокафява коса и кафяви очи.

  Жизел Линет

Giselle Lynette Height (Източник: Twitter)

кариера

Жизел Линет започва кариерата си през 2015 г., когато публикува свои зашеметяващи снимки в профила си в Instagram. Много хора бяха изумени и възхитени да зърнат нейната горещина. Тя е уверен модел, който не се страхува да излезе гол или полугол.

Това е и една от причините много агенции да предпочитат да работят с нея. Жизел има голямо разнообразие и е склонна да приема всякакви предизвикателства, които се изправят пред нея.

Жизел Линет Гадже, Запознанства

Тази дама получи много внимание и слава от хора по целия свят през последните години. Хората се възхищават на нейния стил и гъвкавост в резултат на изключителната й работа в модната индустрия. С нейната знаменитост и слава, феновете винаги са любопитни да научат нещо ново за нея.

Любовният й живот, от друга страна, винаги е под радара. През 2020 г. този модел изглеждаше единствен и доволен. Причината да кажем това е, че никой източник не е твърдял, че тя се среща с някого.

Нейните акаунти в социалните медии също са претъпкани с нейни тлеещи снимки. Може би е по-загрижена за кариерата си, отколкото за подобни неща.

Giselle Lynette Net Worth

Този влиятелен човек в социалните медии е направил пари чрез фотосесии, одобрения на марки и други дейности. Това, което ни учудва най-много, е колко добре управлява времето си. Наред с работата си тя отделя време и за феновете си.

Нетното състояние на Жизел се оценява на 200 000 долара през 2022 г. Не е много за тази красавица, но като се има предвид, че е само на 24 години, трябва да оценим нейните усилия. Освен това няма окончателна информация за нейната заплата, автомобили или имения. Ще публикуваме допълнителна информация веднага щом стане достъпна в интернет.

Популярни Публикации