Жизел Барето Фетерман- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина

Жизел Барето Фетерман е филантроп, активист и главен изпълнителен директор с нестопанска цел. Като съоснователи на 412 Food Rescue, организация с нестопанска цел, посветена на облекчаване на хранителната несигурност, Gisele Barreto Fetterman се стреми да помага на нуждаещите се. Подобно на Free Store 15104, тя също го стартира. По същия начин събира и разпределя дарени и излишни дрехи на нуждаещите се.

Бързи факти

Пълно име: Жизел Барето Фетерман
Дата на раждане: 27 февруари 1982 г
Възраст: 40 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: активист
Държава: Бразилия
Семейно положение: женен
Съпруг Джон Фетерман
Нетна стойност милион- милиона
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Рио де Жанейро
Националност американо-бразилски
Братя и сестри един
деца Три (Карл, Грейс и Август)

Биография на Жизел Барето Фетерман

Жизел Барето Фетерман е родена на 27 февруари 1982 г. Нейната националност е бразилско-американска и има смесено наследство. През 2022 г. тя ще навърши 40 години. Когато беше на седем години, тя, майка й и по-малкият брат (брат) нелегално имигрираха в Съединените щати.

Те бяха принудени да живеят в апартамент с една спалня в Ню Йорк поради финансовото си състояние. Поради високите нива на престъпност в техния район, те бяха принудени да напуснат Бразилия. В Ню Йорк семейството живееше в мизерия, оборудвайки апартамента си с предмети, които откриха на улицата. Тя призна, че килерите за храна и благотворителните магазини са чести спирки за нея и семейството й.Майка й е диетолог и педагог, която има докторска степен. от бразилски университет. Тъй като била нелегална имигрантка, често й отказвали пари за почистване на хотели и частни жилища. Когато първоначално пристигна в Съединените щати, тя не можеше да говори английски и трябваше да се запише в програма за английски като втори език (ESL) в гимназията си в Куинс.

По-късно те се преместват в Нюарк, Ню Джърси. По време на престоя си там тя учи в Института по интегративно хранене. През 2004 г. тя получава статут на постоянно пребиваване, а през 2009 г. е натурализирана като американска гражданка. Тя е християнка и Риби по рождение.

  Възраст на Жизел Барето Фетерман

Жизел Барето Фетерман

Височина и тегло

Жизел Барето Фетерман има красива усмивка, която осветява стаята. Тя излъчва самоувереност и харизма, привличайки огромна публика на изпълненията си заради красивия си глас и харизматична личност. Нейният ръст и тегло са просто страхотни един за друг. Тъй като се грижи добре за тялото си, тя има слаба форма. През август 2020 г. тя стана публично достояние с използването на медицинска марихуана за лечение на хроничните си болки в гърба. Например, тя няма размери за размера на гърдите си или сутиена, размера на талията или височината.

кариера

Първа дама Жизел Барето Фетерман стартира безплатния магазин Braddock. Безплатният магазин на Braddock доставя играчки, памперси, адаптирано мляко за кърмачета, дрехи и други основни неща до 1600 семейства с ниски доходи месечно. Тя започна проекта Braddock Bench. Автогарите ще получат пейки. Тя е съосновател на 412 Food Rescue през 2015 г., за да помогне на нуждаещите се с недостиг на храна.

Тя стартира Positive Parking Signs Effort, обществена организация, която инсталира знаци Follow Your Dreams и More Hugs Required. Gisele стартира и The Hollander Project, бизнес инкубатор за жени предприемачи. Тя подкрепя имиграционната реформа в САЩ. Тя насърчи Конгреса да бъде хуманен и съпричастен с имиграцията и да избягва разделянето на семейства. Тя разкритикува плановете на президента Тръмп да прекрати програмата DACA.

Pittsburgh City Paper я обяви за най-добър активист за нейната обществена дейност и подкрепа за легализирането на марихуаната. Световният ден на бежанците в Питсбърг беше 20 юни 2018 г. Тя и съпругът й отвориха своя басейн Fort Indiantown Gap за деца през 2019 г.

Двамата предоставиха на децата достъп до басейна на вицегубернатора на Fort Indiantown Gap през 2019 г. Тя беше почетен председател на Гала за испаноезично наследство през 2019 г. на 28 септември. Тя получи наградата „Преследвач на мира“ на конгрегацията Rodef Shalom на 29 октомври 2019 г. Amazon рекламира стикера като антиимигрантски винилов стикер за прозорци на автомобилна броня със слогана Fuck Off, We're Full през февруари 2020 г.

Стикерът е бил премахнат, според отговора на Amazon от 3 февруари 2020 г. Тя говори на обяда YOUR HOUR, HER POWER на клуб Westmoreland на 6 март 2020 г. Като част от обиколката на преброяването през 2020 г., каза тя в Penn State University. През април 2020 г. тя говори на конференция в САЩ за социалната изолация и участието на общността. През септември 2020 г. тя помогна на жени, които реагираха първо, да пазаруват.

Нетната стойност на Жизел Барето Фетерман

Тя е филантроп, активист и главен изпълнителен директор с нестопанска цел. Заради работата си тя е натрупала значително състояние. Все още обаче не е известно колко пари печели Жизел. Към октомври 2022 г. се очаква между 1 милион и 5 милиона долара да бъдат в нейната банкова сметка до 2020 г.

На първичните избори за президент на Демократическата партия през 2020 г. тя подкрепи сенатор Елизабет Уорън. Все още нямаме достъп до нейните финансови данни, като нейната заплата, възнаграждение или друга компенсация. Нейният основен източник на доходи е работата й като активист и тя е доволна от приходите си. По същия начин нейните плащания й позволяват да води достоен живот.

  Жизел Барето Фетерман не струва

Жизел Барето Фетерман

Gisele Barreto Fetterman Съпруг, брак

Омъжена е за Джон Фетерман. Тя се свърза с Джон Фетърман, след като написа писмо, за да попита за статута на града в стоманодобивния сектор. Кметът на Брадок, Пенсилвания, получи телефонно обаждане от нея през 2007 г. Двамата се ожениха през 2008 г.

Джон Фетерман е настоящият вицегубернатор на Пенсилвания. Двойката има три деца: Карл, Грейс и Август. В момента семейството живее в реновирано таванско помещение на бивша сграда на автокъща в Брадок, Пенсилвания, построена през 1920 г.

Популярни Публикации