Животът на Деймънд Джон се е подобрил след развода с първата му съпруга

Деймънд Джон , предприемач от Shark Tank, загуби първата си съпруга и връзката си с първите си две дъщери, след като беше заслепен от успеха на своята марка за милиарди долари, FUBU. Семейството му се разрасна отделно от него, докато той печелеше повече пари. Въпреки закъснението си, той промени пътя си и заживя щастлив семеен живот с втората си съпруга и третата си дъщеря.

Кратки факти за Деймънд Джон

Пълно име Деймънд Джон
Дата на раждане 23 февруари 1969 г
Възраст 52 години
Височина/колко висок?
1,69 метра
Професия Американски бизнесмен, телевизионна личност, инвеститор, автор и мотивационен лектор
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 300 милиона долара

Нетната стойност на Деймънд Джон

Нетното състояние на Деймънд Джон е около 300 милиона долара към 2022 г.

Невежеството доведе до развода на първата съпруга

Преди това Джон е бил женен за жена, която му е родила две дъщери, Ясмин и Дестини. Тяхното приятелство продължи преди успеха на неговата компания FUBU. Въпреки това, с нарастването на успеха му, той започва да губи връзка с реалността. Той стана отсъстващ баща и съпруг, защото прекарваше по-голямата част от времето си далеч от дома.Щеше да го няма по работа шест месеца в годината, а през останалите шест да купонясваше с приятелите си. Виждал жена си и децата си рядко и положението се влошило. Пред Forefront той дори призна, че жена му го е виждала повече по телевизията, отколкото на живо. Докато той се появява в реклами и партита, животът на жена му става все по-труден.

 Деймънд Джон

Деймънд Джон

Съседите й се отнасяха с презрение към нея, които й се подиграваха, че е богата и не поддържа връзка със съседите си, въпреки че е ранена. Раздялата с дъщерите му беше последният пирон в ковчега за брака му. Жена му не издържа на разликата и се разведе с него.

Той се е подобрил, за да служи по-добре на дъщерите си

Въпреки че бившата му съпруга прекрати връзката им, тя предостави на Джон възможност да демонстрира предаността си към дъщерите си. Тя сключи ненарушима сделка с него: ако започне да връща на общността, няма да се налага да се отказва изцяло от дъщерите си.

Той започва своето усъвършенстване, като учи другите на своите познания за света на бизнеса. От началото на 2010 г. той участва в различни организации и инициативи за подобряване на общността. Съпругата му уважи споразумението им, след като той се интегрира отново в общността. Сега той е в добри отношения с двете си дъщери и често пише за тях в социалните мрежи.

Настоящата връзка на Джон

Животът на Джон процъфтява, след като осъзнава стойността на парите в сравнение с парите. Хедър Тарас, настоящата му съпруга, му беше представена. Минка Джагър Джон, първото им дете и третото на Джон, се роди на 2 март 2016 г. На 22 септември 2016 г., шест месеца след раждането на дъщеря им, Деймънд предложи брак на Хедър, докато снимаше епизод от Shark Tank.

Те размениха обети на 2 юни 2018 г. в Санторини, Гърция. Снимки, на които се забавляват по различни поводи, могат да бъдат намерени в акаунтите на съпруга и съпругата в Instagram.

Популярни Публикации