Zirksee- Нетна стойност, биография, възраст, височина, приятелка, националност, етническа принадлежност

Зиркзее е знаменитост в игрите, най-известен със своя YouTube канал Zirksee. Неговите геймплеи, уроци и игри на Madden са получили над 72 милиона гледания. През октомври 2014 г. той стартира своя канал в YouTube. Научете повече за нетната стойност на Zirksee, биографията, възрастта, височината, приятелката, националността, етническата принадлежност и фактите

Бързи факти

Истинско име Зиркзее
Известен като Youtuber
Възраст 21 годишен
зодия зодия Дева
рожден ден 23 август 1999 г
Родно място Съединените щати
Националност американски
Етническа принадлежност ЧЕ
Религия ЧЕ
Нетна стойност 500 хиляди долара
Височина приблизително 5 фута 8 инча
Тегло прибл. 60 кг
Бицепс ЧЕ
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
приятелка Неженен
Е женен не
е гей не

Zirksee Възраст и националност

На колко години е Zirksee? Роден е на 23 август 1999 г. в САЩ. Към 2021 г. той е на 21 години. Освен това Zirksee е американски гражданин и етническата му принадлежност е бяла. Неговата зодия е Дева. Няма повече информация относно неговите родители, братя и сестри и ранния му детски живот.

Височина тегло

Колко висок е Zirksee? Той е висок 5 фута 8 инча и тежи около 60 кг. Освен това, Zirksee има добра личност със стегнато тяло. По същия начин той има черна коса и чифт привлекателни черни очи.Zirksee Нетна стойност 2022

Колко е нетната стойност на Zirksee? От кариерата си на Youtube звезда и личност в социалните медии, Zirksee е спечелил прилична сума. Към 2022 г. нетната стойност на Zirksee се оценява на около 0 000.

Приятелка и запознанства в Zirksee

Коя е приятелката на Zirksee ? Zirksee вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Зиркзее пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Zirksee обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Факти

  • В YouTube той има над 200 000 абонати. Той също така е натрупал над 10 000 последователи в Twitch за своя канал zirksee.
  • Приблизителната му нетна стойност е 500 хиляди долара
  • Той е роден и израснал в САЩ.
  • И той, и Бенгал са добре познати играчи на Madden в YouTube.

Популярни Публикации