Zienna Eve- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Тегло, Кариера

Зиена Ева е личност в социалните медии и модел на Instagram от Дания. Zienna Eve е добре известна със своите интимни фотомодели, които споделя в профила си в Instagram. научете повече за нетната стойност на Zienna Eve, биографията, възрастта, гаджето, националността, връзката, височината, теглото, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Зиена Ева
Дата на раждане: 09 август 1994 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Модел
Държава: Дания
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Кръгъл
Националност датски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
Братя и сестри Една сестра
Instagram Zienna Eve Instagram

Възраст и ранен живот на Zienna Eve

Зиена Ева беше роден на 9 август 1994 г , и сега е 28 години. Пълното й име е Zienna Eve Sonne Williams и е родена под зодия Лъв. По същия начин Зиена е родена в Роне, Дания, и има датско гражданство. Тя е от кавказки произход и се придържа към християнството. По същия начин, когато става въпрос за членовете на семейството й, Зиена е много поверителна относно личния си живот и не е разкрила много за тях. Има и сестра. Освен това през септември 2015 г. тя сподели снимка на майка си и сестра си в Instagram.

По същия начин в социалните медии няма много информация за нейното детство. Освен това няма налична информация за нейната образователна квалификация. Въз основа на възрастта си обаче Зиена може да е завършила колеж.Височина и тегло на Zienna Eve

Колко висока е Zienna Eve? Зиена е висока 5 фута 8 инча (68 инча) и тежи приблизително 54 кг. Въпреки това няма информация за нейните телесни измервания, като жизненоважни статистики. Що се отнася до външния й вид, тя има светла кожа, кафяви очи и руса коса.

  Зиена Ева

Височината на Zienna Eve (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Zienna Eve

По отношение на професията, Zienna е професионален моден модел в Instagram и личност в социалните медии. Освен това тя започва кариерата си в Instagram през юли 2014 г. Нейното име в Instagram е @ziennasonne и тя има 411 публикации. По същия начин най-старата й публикация в Instagram е от 28 юли 2014 г. и има над 1 000 харесвания на нейната фотосесия. В момента Zienna има над 578 000 последователи в Instagram и е споделила много интимни снимки на модел в своя акаунт. Освен това тя често публикува в профила си в Instagram, предимно за своите фотосесии.

По същия начин нейните снимки на модел в Instagram я доведоха до редица професионални фотосесии. По същия начин нейните фотосесии се провеждат предимно в хотели, студиа и понякога на екзотични места като Гърция, Маями и други места. Zienna често е виждана като модел както в бански костюми, така и в улични модни дрехи. Освен това тя се премести в Маями, за да преследва страстта си и мечтата си да стане модел. Тя е подписала с няколко агенции за модели, включително MC2 Models в Маями и TNG Models.

По същия начин тя се е снимала за модел за списания като Cigar Snob, където се появява на първа страница. По същия начин Zienna се появи във видео кампания на Dolcessa заедно с други модели Jaclyn Swedberg и Leanna Bartlett.

Нетна стойност и награди на Zienna Eve

Zienna все още не е получила награди или номинации. Въпреки това, предвид нейната страст към моделирането и напредъка, който е постигнала досега, тя със сигурност ще достигне върха на успеха в кариерата си.

Колко е нетната стойност на Zienna Eve? Нетната стойност на Zienna се определя от професията й на модел. Тя е направила препоръки за марки за много страници в Instagram в допълнение към моделирането на различни списания. По същия начин моделирането е нейният основен източник на доходи. Тя обаче все още не е разкрила нетната си стойност в социалните медии. Zienna има нетна стойност от около 1 милион долара към октомври 2022 г , според Wikipedia, Forbes и други източници.

Zienna Eve Гадже и срещи

Кой е гаджето на Zienna Eve? Що се отнася до романтичния й статус, Зиена е хетеросексуална и най-вероятно необвързана. По същия начин тя не е омъжена и няма деца. Освен това Зиена е много поверителна относно личния си живот и предпочита да го запази такъв. По същия начин тя може да е по-загрижена за личното си развитие и кариера, отколкото за обвързване с романтична връзка.

Социална медия

По отношение на присъствието си в социалните медии, Zienna е Instagram звезда, която е само в Instagram. Нейното потребителско име в Instagram е @ziennasonne и тя има над 587 хиляди последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Щастливият й цвят е златист.
  3. Нейният късметлийски камък е Рубин.

Също така, знайте за Нетна стойност на Чък Лоре, биография, възраст, съпруга, височина

Популярни Публикации