Zhuri James- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, кариера

Zhuri James е американски модел, YouTuber, vlogger, медийно лице, дете на знаменитост и инфлуенсър в Instagram. Нека ви кажа, че Джури направи собствено име в YouTube.

Бързи факти

Пълно истинско име Zhuri Nova James.
Известно име Zhuri James.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 22 октомври 2014 г.
Възраст (към 2021 г.) 7 години.
Професия YouTube звезда, медийно лице и дете на знаменитост.
Родно място Охайо, САЩ.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Частно училище в Америка.
Квалификация Ученик в детската градина.
Слънчев знак Паунд.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 3′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 22 кг .

Джури Джеймс Възраст и ранен живот

Джури Джеймс е роден на 22 октомври 2014 г. в Охайо, САЩ. Тя ще бъде на 8 години през 2022 г. Нека ви кажа, че цялото й име е Zhuri Nova James. Твърди се, че името й е от суахили и означава Красива. Що се отнася до образованието си, тя съобщава в акаунтите си в социалните мрежи, че е започнала да учи в детска градина и е изключително мотивирана да продължи образованието си.

Височина и тегло на Джури Джеймс

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джури Джеймс е висок 3 фута 9 инча и тежи около 22 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Zhuri James

Джури Джеймс Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Zhuri James? Тази невероятна YouTuber живее у дома с баща си и майка си. Стаята й е красиво обзаведена с прекрасни играчки и снимки. Позволете ми да ви кажа, че тя изкарва солидна прехрана от множество източници, включително YouTube и социални медии. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Zhuri James се оценява на 1,5 милиона USD (приблизително).

кариера

Джури Нова Джеймс се опитва да не следва стъпките на семейството си. Съобщава се, че тя е YouTuber. Тя стартира канала си „All Things Zhuri“ на 7 октомври 2019 г. Тя има 206 000 абонати и 8,1 милиона гледания (до май 2022 г.). Тя прави филми за храна, проекти „Направи си сам“, семейни преживявания, шеги, уроци и други теми. Нейният дебютен видеоклип, озаглавен „Представяне на всички неща Zhuri с Zhuri James“, беше публикуван на 26 декември 2019 г. Към момента на писане имаше 705 000 гледания. Нека ви уведомя, че тя качва видеоклипове от 12 ноември 2020 г. Тя също е модел и има голям брой снимки от фотосесии в социалната си мрежа.

Джури Джеймс Гадже и срещи

С кого се среща Джури Джеймс? Единствената дъщеря на ЛеБрон Джеймс обича да прекарва време с членовете на семейството си. Би било безсмислено да обсъждаме състоянието на връзката й и гаджето. Както всички знаем, тя е само на 7 години и няма разбиране за връзки. Според това настоящият й статус на връзка е необвързан. Вероятно след гимназията тя ще се среща с готино момче и ще разкаже на последователите си за него. Досега тя се е фокусирала само върху кариерата и образованието си.

Популярни Публикации