Zhou Chuna- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Джоу Чуна е базиран в Шанхай влиятелен човек в социалните медии, продуцент на съдържание, TikTok звезда и предприемач. Джоу е добре известна в Китай с техниките си за козметична хирургия. Според последните слухове Чуна е изтърпяла 100 процедури, за да изглежда красива.

Бързи факти

Истинско име Джоу Чуна.
Професия Влиятелен човек в социалните медии, звезда на TikTok, създател на съдържание и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 17 годишен.
Рождена дата 2005 г.
Родно място Шанхай, Китай.
Сегашен адрес Шанхай, Китай.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително)
Квалификация Завършил гимназия.
Алма матер Местно частно училище.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Националност Китайски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 45 кг
В лири: 99,20 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 3″

Възраст и ранен живот на Джоу Чуна

Джоу Чуна е роден в Шанхай, Китай, през 2005 г . Тя отказва да съобщи истинската си рождена дата на медиите. Възрастта на Чуна се оценява на приблизително 17 години (към 2022 г.). Нейната действителна дата на раждане ще бъде актуализирана на нашия уебсайт много скоро. Тя също е жена с много таланти. Според източници Чуна е била подложена на голям тормоз в училище в резултат на външния си вид.

Затова тя моли родителите си за пари, за да й плати пластичната операция. Завършила е гимназия в близкото частно училище. Джоу започва да работи върху лицето си, когато е на 13 години. Очите й бяха малки, когато беше млада. Тя похарчи значителна сума пари за операция на двоен клепач. Сега тя е добре известна в цялата страна със своята козметична хирургия.Височина и тегло на Джоу Чуна

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джоу Чуна е висок 5 фута 3 инча и тежи около 45 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Джоу Чуна

Нетна стойност на Джоу Чуна

Колко е нетната стойност на Джоу Чуна? Според докладите приходите на Джоу Чуна идват от дейността й в социалните медии. Тя изкарва солидно прехраната си от своя уеб бизнес. Освен това тя харчи половината от парите си за козметична хирургия. Нетното състояние на Джоу се оценява на между и милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г. Тя и семейството й в момента живеят в Китай.

кариера

Джоу Чуна е известен влиятелен човек в социалните медии. Тя е добре известна със страхотните си материали в социалните медии. В своя акаунт в TikTok тя също публикува видеоклипове със синхронизиране на устните. Според слуховете, Джоу стана известна в професията, след като получи козметична операция, за да подобри външния си вид. В Sina Weibo тя обикновено публикува видеоклипове, на които е облечена като кукла. Тя също така е работила с няколко влиятелни лица в социалните медии, според някои сметки. При първа възможност ще й предоставим повече професионална информация.

Джоу Чуна гадже и срещи

С кого се среща Джоу Чайна? Джоу, китайска инфлуенсърка, е добре известна в нацията със своята козметична хирургия. Нека ви кажа; тя е претърпяла над сто операции само за да изглежда красива. Не можем да намерим информация за нейната връзка. Според сметките Джоу не е ерген (към февруари 2022 г.). Освен това тя е заета с външния си вид. Нашите служители ще се постараят да намерят информация за нейния партньор и да я публикуват на нашия уебсайт възможно най-скоро. Освен това тя е наистина отворена жена.

Популярни Публикации