Женен ли е Оливия Пачино? Всичко, което трябва да знаете за историята на нейните връзки.

Оливия Пачино е фотограф и актьор от Съединените щати. Тя е най-известна като дъщеря на Бевърли Д’Анджело, актриса и певица, и Ал Пачино, актьор и режисьор.

Бързи факти

Пълно име Оливия Пачино
Първо име Оливия
Фамилия Пачино
Дата на раждане 25 януари 2001 г
Agw 20 годишен
Професия актриса и фотограф
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Ал Пачино
Баща професия актьор и режисьор
Име на майката Бевърли Д’Анджело
Професия майка актриса и певица
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Запознанства
Връзка с Райън Харли
Братя и сестри Антон Джеймс Пачино и Джули Мари Пачино
Нетна стойност 20 милиона долара

Афера на Оливия Пачино с гадже

Тя все още не е омъжена. Райън Харли е мъжът, с когото тя излиза. Партньорът й е аматьорски рапър и музикален продуцент от САЩ. Те започнаха да се срещат през 2018 г. Тя публикува множество снимки, на които е с него, в своя акаунт в Instagram. Профилът на Оливия в Instagram информира нейните последователи за връзката им. Тя никога не пропуска да покаже привързаността си към него в акаунтите си в социалните медии. На 4 май 2020 г. тя сподели снимка с него, на която двамата изглеждат очарователни заедно. Надписът към снимката е „Мина година и половина…“

Бащата на Ал Пачино.

Алфредо Джеймс Пачино, по-известен като Ал Пачино, става известен през 1972 г. като Майкъл Корлеоне в криминалния трилър „Кръстникът.“ Той е роден на 25 април 1940 г. в Ню Йорк Сити, Ню Йорк, в семейството на Роуз Джерарди и Салваторе Пачино . Родителите на Алфредо се разделиха, когато той беше на две години, слагайки край на брака им. Майка му беше основната му грижа. Майка му умира през 1962 г., когато той е на двадесет и две години. През 1967 г. започва професионалната си актьорска кариера.  Оливия Пачино

Оливия Пачино (Източник: Google)

Бевърли Д’Анджело е майката на Оливия Пачино.

Бевърли Д’Анджело, пълно име Бевърли Хедър Д’Анджело, е родена на 15 ноември 1951 г. в Ъпър Арлингтън, Охайо, в семейството на Присила Рут, цигуларка, и Юджийн Д’Анджело, басист и мениджър на телевизионна станция. Тя има трима братя и сестри. Тя започва своята актьорска кариера през 1976 г. с постановката на Бродуей „Rockabye Hamlet“. Тя е най-известна с изпълнението си на Патси Клайн във филма „Coal Miner’s Daughter“ от 1980 г. За това изпълнение тя получава номинация за Златен глобус.

Родителите имат любовни връзки

През 1997 г. двойката започва да се среща. На 25 януари 2001 г. те стават родители на разнояйни близнаци, момче и момиче, чрез IVF. Те така и не сключиха брак и прекратиха връзката си през 2003 г., като причината за раздялата им все още не е ясна. И двамата споделят родителската отговорност за своите близнаци и също така се опитаха да нормализират детството на децата си далеч от медиите.

Спомени за деня на дипломирането

Въпреки факта, че родителите й не са женени, и двамата са отгледали децата си изключително добре, без да обръщат внимание на различията си. Те работят заедно, за да отгледат и насърчат децата си. През 2019 г. тя завършва Fusion Academy Miracle High School. Родителите й също бяха там по време на дипломирането й, за да изразят гордостта си от нейното постижение. Оливия публикува снимка от деня на дипломирането си в Instagram на 23 август 2019 г. Тя изглеждаше много щастлива в деня на сватбата си. Баща й и майка й се виждат заедно на снимката. Това беше идеалният семеен повод за тях. Надписът гласи „Все още не е ударено…“

  Оливия Пачино

Оливия Пачино (Източник: Google)

В интервюто на татко

Ал Пачино, бащата на Оливия Пачино, каза, че се чувства изключително неудобно от програмата за разговори. Въпреки това той сподели някои от приказките си с Джими преди представлението, намеквайки колко е отличен в ресторантите. Джими попита как се чувства за деветата си номинация за Оскар, на което той каза, че е интересно за него, тъй като те са големите. Ал Пачино обсъди опита си с церемониите за Оскар, включително как не можа да присъства на първата си церемония за Оскар за филма си „Кръстникът 1'. Въпреки това той отиде следващия път, когато беше номиниран за „Серпико'. Той снимаше „Кръстникът 2“ в Доминиканската република по това време и това го изненада. Джими беше изненадан да научи, че Ал преминава през труден период и е на ръба на нервна криза. Имаше известни трудности, не с ролята, а с това дали ще успее или не.

Ал описа как е отишъл с тогавашния си мениджър и продуцент, брилянтния Марти Брегман, когото смяташе за една от основните причини да е сега, експромивната му реч, тъй като не очакваше да спечели Оскар, и приятния му разговор с Джеф Мостове. Джими и Ал обсъждаха филмите на Ал и маниера на R2D2. Поддръжниците му го попитаха дали би предпочел да прави бизнес с Тони Монтана или Майкъл Корелеон и той избра Тони. Как мирише Робърт де Ниро?

Той саркастично отговори, че е болен и не го е помирисвал.

Кой е най-добрият целувач, който някога е целувал в някое от своите филми или предавания? Ал обеща на Мишел Пфайфър.

Връзката на Ал Пачино с Мейтал Дохан приключи поради разлика във възрастта.

След две години връзка Ал Пачино и Мейтал Дохан се разведоха. Мейтал заблуди Ал Пачино. Тя твърдеше, че той е по-възрастен човек и че е трудно да бъдеш с по-възрастен мъж. Тя прекрати връзката им, защото той не искаше да харчи пари; единственият подарък, който Ал Пачино й подари, бяха цветя. Те имаха почти четири десетилетия разлика във възрастта.

Въпреки това, в последващо интервю, Мейтал пояснява, че споделеното от нея и Ал Пачино е по-важно от светските блага. Те се опитаха да го накарат да работи, но не се получи. Мейтал искаше да има дете и да стане майка, но Ал Пачино вече имаше три деца и не искаше отново да бъде родител. Тя искаше да създаде семейство, но Ал Пачино вече имаше такова, така че те се разделиха.

Нетната стойност на Оливия Пачино за 2022 г

Тя е дъщеря на суперзвезда, следователно нетната й стойност вероятно е значителна, но тя все още не го е разкрила. Майка й струва 20 милиона долара към 2022 г. Тя може да спечели тази сума пари чрез дълга актьорска кариера. До момента е участвала в повече от 60 филма. Нейните театрални заслуги са многобройни.

  Оливия Пачино

Оливия Пачино (Източник: Google)

Тя участва в редица филми и телевизионни предавания, включително „Случайна любов“, „Стрелец“, „Мама“ и много други. Баща й струва страхотните 120 милиона долара. Той печели тази сума пари чрез своята актьорска и филмова кариера. Смятан е за един от най-великите актьори на всички времена. Досега той участва в редица филми и телевизионни предавания. Той е талантлив актьор и режисьор.

Любопитни факти

  • Тя е родена в САЩ на 25 януари 2001 г.
  • Нейната националност е американска.
  • Антон Джеймс Пачино е името на брат й близнак.
  • От страна на баща си тя има една полусестра, наречена Джули Мари.
  • Тя има акаунт в Instagram.

Популярни Публикации