Здравей Langie- Нетна стойност, истинско име, възраст, гадже, височина, кариера

Здравей Ланги е личност в социалните медии и предприемач от Съединените щати. Hello Langie е създател на съдържание в YouTube, който основно се фокусира върху различни проблеми/теми като лайфстайл блогове, уроци за красота, шеги, кавъри на песни, предизвикателства и т.н. Научете повече за Здравей Langie Нетна стойност, истинско име, възраст, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Здравей Ланги
Дата на раждане: 29 юли 1995 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber, предприемач, личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: по отношение
Запознанства Lil Drip
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
Twitter Здравей Langie Twitter
Youtube Здравей Langie Youtube
Instagram Здравей Langie Instagram
Лична мрежа Здравей Langie Personal Web

Здравейте, Langie, възраст и ранен живот

Здравей Ланги е 27-годишен жена, която е родена на 29 юли 1995 г. Тя е родом от Калифорния. Hello Langie не е разкрила никаква информация за своите родители, братя и сестри или други членове на семейството.

Тя също така все още не е разкрила нищо за своето образователно пътуване. Въпреки това, като се има предвид нейната възраст, можем да предположим, че Hello Langie е завършила университет, освен ако не реши да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се съсредоточи върху професионалната си кариера.Здравейте Langie Height & Weight

Колко висок е Hello Langie? За съжаление, няма налична информация за измерванията на тялото на Hello Langie. Височината, теглото, размерите на гърдите, талията и ханша на Hello Langie, размерът на роклята, размерът на обувките и т.н. се оценяват в момента. От друга страна, тя има кафяви очи и тъмнокафява коса.

  Здравей Ланги

Здравей Langie (Източник: Instagram)

кариера

Професионално, Hello Langie е бизнесдама, предприемач и личност в социалните медии. Тя е предимно създател на съдържание в YouTube, която е добре известна с работата си като лайфстайл влогър.

Тя е добре известна със своя едноименен канал в YouTube, който включва предизвикателства, уроци по красота и видео блогове, наред с други неща. Hello Langie също качва шеги, кавъри на песни и друго съдържание в своя канал.

Едноименният YouTube канал на Hello Langie е активен от 16 март 2017 г. Този канал е получил над 95,7 милиона гледания и 716 000 абонати до момента. Hello Langie, за да бъдем по-конкретни, редовно води влогове в YouTube от септември 2017 г.

Най-популярните й видеоклипове в YouTube включват I LIKE YOU PRANK ON BESTFRIEND! и ПРАВЯ ГРИМ НА НАЙ-ДОБРИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ! Освен това Hello Langie и Ricco са най-добри приятели, които често си сътрудничат в нейния канал в YouTube.

Здравей Langie Net Worth

Колко е нетната стойност на Hello Langie? Продължавам, Здравей Нетната стойност на Langie се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. . Тя може да печели пари от своите видеоклипове в YouTube, своя бизнес, партньорства, одобрения на марки и т.н.

Освен това YouTube каналът на Hello Langie струва 771 000 долара сам по себе си. Той е публикувал над 230 видеоклипа, които са получили над 95,7 милиона гледания. Hello Langie публикува 8 нови видеоклипа средно на месец, генерирайки 529 000 гледания на видеоклипове и 2,9 000 нови абонати на ден.

Здравей Langie, гадже и срещи

Кой е гаджето на Hello Langie? От 2019 г. Hello Langie е в романтична връзка с рапъра Lil Drip. В различни социални медийни платформи той се нарича It’s Ricco tho. Влюбените бяха най-добри приятели дълго време, преди да станат приятелка и гадже.

Lil Drip се появява в редица ранни видеоклипове на Hello Langie. Поради химията им оттогава, много от феновете им спекулираха, че двойката може да се среща някой ден.

Във видеоклипа си в YouTube, озаглавен „Запознайте се с любовта на моя живот“, Hello Langie го представи като неин любовник, както и като най-добър приятел. Тя публикува това видео на 22 юни 2019 г. и то е получило над 3,2 милиона гледания към юли 2020 г.

По същия начин, Lil Drip потвърди тяхната нова романтична връзка в собствен видеоклип в YouTube. Най-накрая я помолих да бъде моя приятелка… Той го сподели в същия ден, в който го направи Hello Langie, което беше 22 юни 2019 г. Оттогава това видео има над 1,3 милиона гледания.

Двойката дори има собствен канал в YouTube, Това е Ади. На 6 юли 2019 г. те стартираха този канал. Оттогава този канал е получил над 28,4 милиона гледания и 303 хиляди абонати. Всяка сряда влюбените публикуват нови видеа. Пабло и Плуто, двете домашни кучета на двойката, също са заедно. Пабло е на три години, докато Плуто е ново кученце, което дори не е на годинка.

Социална медия

По отношение на социалните медии, Hello Langie се присъедини към Twitter през юни 2014 г. и в момента има над 8,5 хиляди последователи. Тя също има редица акаунти в Instagram. Нейният основен акаунт е @hellolangiie и към момента на писане на тази биография имаше 49 публикации, 109 хиляди последователи и 49 споделяния.

По същия начин нейният резервен акаунт в Instagram е @hilangiie, който има 18,4 хиляди последователи. Здравейте, Langie също има отделен акаунт в Instagram, наречен @langieresin, за своите продукти от смола, който има над 5,5 хиляди последователи.

На 16 март 2017 г. тя стартира своя едноименен канал в YouTube. Оттогава този канал е получил над 95,7 милиона гледания и 716 хиляди абонати. Hellow Langie също има акаунт в YouNow с потребителско име 71 Langiie и акаунт в Twitch с име @hellolangie.

Тя може да бъде намерена и в Snapchat, където се нарича @hellolangiiee. За допълнителна информация, моля свържете се с нея на [имейл защитен]

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Нейният късметлийски камък е Рубин.
  3. Щастливият й цвят е златен.

Също така, знайте за Нетна стойност на Минди Бингам, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации