Завършила ли е Малия Обама в Харвард?

Малия Обама е назначен за сценарист на предстоящия сериал на Amazon на Доналд Глоувър. В интервю за Vanity Fair, първият потвърди новината, както и похвали дъщерята на бившия президент Барак Обама:

Тя наистина е невероятно надарен човек. Тя е лазерно фокусирана и работи дълги часове.

Стивън Глоувър, брат на Глоувър и редовен сътрудник, който също работи по новия сериал, похвали писателските способности на Обама:Мисля, че тя е просто човек, който ще има много хубави неща в близко бъдеще. Много харесвам нейния стил на писане.

Малия Обама също беше насърчена да се присъедини към екипа, защото имаше уникална гледна точка, която помогна на шоурънърите да измислят интересни идеи:

Доналд често вярва, че гледната точка е жизненоважна и че стаята за писатели се нуждае от хора с различни гледни точки. И без съмнение [Малия] има различна гледна точка върху нещата. В резултат на това бяхме нетърпеливи да чуем нейния опит и да си сътрудничим с нея. Получихме много фантастични идеи, като слушахме нейния опит и я включвахме.

 Малия Обама

Малия Обама

Той също така каза, че Обама е бил третиран еднакво от всички в отбора и се пошегува, че тя не е имала никакво специално отношение, тъй като е дъщеря на предишния президент:

Е, знаете ли, ние просто навредихме на чувствата й, казва разказвачът. Не можем да сме снизходителни към нея само защото е дъщеря на [предишния] президент. Тя не е такава; тя е отпусната и спокойна. Така че това не е проблем“, поясни той. „Тя има много страхотни идеи.“ Тя е фантастична. Тя е просто още един средностатистически индивид като всички нас.

Няма много информация за следващия сериал на Доналд Глоувър, но спекулациите твърдят, че ще се казва The Hive и ще се съсредоточава върху герой, който има поразителна прилика с Бионсе.

Новата работа на Малия Обама идва, след като тя завърши Харвардския университет миналата година с бакалавърска степен по политически науки. Преди да бъде арестуван Харви Уайнстийн, тя работи като стажант в сериала на HBO на Лена Дънам Girls през 2015 г. и в Weinstein Company през 2017 г.

Образованието на Малия Обама

Между 2009 г. и 2016 г. Малия Обама посещава Sidwell Friends School . Обама посети Йейл, Браун и Университета на Пенсилвания след дипломирането си, според PBS, преди да продължи образованието си в Харвардския университет.

Барак Обама описа най-голямата си дъщеря като способна, съвестна ученичка, която е готова да си проправи път независимо в света, когато говори пред The ​​New York Times по повод завършването й на гимназия.

Мишел Обама каза пред People през 2012 г., че Малия Обама е страстна към правенето на филми. За да разбере по-добре филмовия и телевизионния бизнес, последният започва работа като асистент продукция за Extant на CBS през 2014 г. и става стажант в Girls на HBO през 2015 г.

Според PBS, след като се е записала в Харвард, Малия Обама е избрала да вземе празнична година, за да пътува из Южна Америка и Индонезия. Тя се записва като първокурсник в Харвардския университет през 2017 г., след като се завръща от приключенията си.

Обама е завършила визуални и екологични изследвания като бакалавър, според официалния уебсайт на Харвард, което й е помогнало да развие интерес към правенето на филми. През 2021 г. тя получи дипломата си от Харвард.

Популярни Публикации