Защо Мери Бери напусна Голямото британско шоу за печене?

Мери Бери работи седем години в The Great British Baking Show, преди да напусне през 2016 г. Феновете очакваха Бери да се върне в програмата на Channel 4, но тя отказа да напусне BBC.

Зрителите на „The Great British Baking Show“ обожаваха Мери Бери.

Голямото британско шоу за печене подложи на изпитание методите на печене и талантите на конкурентите. Това стана новина след напускането на Мери Бери. Бери беше част от програмата, когато беше излъчена за първи път по BBC Two през 2010 г. Тя и Пол Холивуд бяха съдиите на пекарите. На Бери се приписва измислянето на термина мокри дъна. Нейната безсмислена критична оценка спечели феновете й. Всъщност през 2017 г. тя получи Националната награда за най-добър телевизионен съдия.

 Мери Бери

Мери БериЗащо Мери Бери напусна The Great British Bake Off?

Почитателите на Бери останаха с много притеснения без отговор, когато тя и съ-домакините Мел Гидройк и Сю Пъркинс напуснаха програмата. Бери призна, че не са с тестото, когато ги попитаха защо е напуснал The Great British Baking Show. Очевидно тя и останалите водещи са се отказали след поредица от разногласия и прекъсвания на комуникацията с продуцентите. Те изразиха недоволството си от прехвърлянето на шоуто от мрежата на BBC към Channel 4. Бери каза пред The ​​Guardian, че за нея е чест да бъде част от събитието, но че не може да предаде BBC, тъй като изпитва чувство на преданост към станцията .

 Мери Бери

Мери Бери

Според нея програмата й е дала възможност да усъвършенства способностите си. Гидройц и Пъркинс очевидно са имали финансови разногласия. Те също отрекоха да са участвали в преговорния и консултантския процес. От самото начало BBC насърчава програмата и й помага да придаде характерната си топлина и чар, увеличавайки я от аудитория от два милиона до почти 15 в разгара си, заявяват те.

Бери каза пред Radio Times, че е била изненадана от промяната и е избрала да продължи с BBC. На въпрос за Холивуд, готвачът каза, че много го харесва и се възхищава на избора му да бъде част от програмата, която ще се появи по Channel 4. Холивуд каза, че не може да обърне гръб на пекарите и да ги изостави. Той туитна за Бери, като каза, че ще му липсва да я види в програмата. Бери каза, че никога не е получавала роля в програмата и избягва среща с Channel 4. Те се опитаха да я убедят, но Бери отказа да напусне BBC. Тя отправи своите най-добри пожелания за шоуто, неговия екип и бъдещите пекари.

Какво се е случило с Мери Бери?

Бери продължи да се появява в различни британски телевизионни предавания, след като напусна The Great British Baking Show, включително Strictly Come Dancing и This Morning. Тя също така представя мини-сериала Classic Mary Berry и TV сериала Quick Cooking на Mary Berry. Бери удължи ангажимента си с BBC и възнамерява да го направи за неопределено време.

Популярни Публикации